Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Állásinterjún kérik, hogy...

Állásinterjún kérik, hogy soroljak fel 3 negatív tulajdonságot, hogy érdemes?

Figyelt kérdés
2024. jan. 9. 09:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Évről-évre egyre rosszabb a színvonal a legtöbb állásinterjún. Nevetséges kérdések, fontoskodó HR-sek. Na meg, a nagy kedvenc, a fizetési igény. Azt is én találjam ki. Bezzeg, amikor egy interjún a mekkora fizetést képzelt el kérdésre elmondtam, hogy bármekkorát eltudok képzelni, csak legyen elég nagy a fizetési jegyzék, hogy letudják írni, akkor nem hívtak vissza :D
2024. jan. 9. 22:20
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!
2024. jan. 9. 23:39
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek bizonyosan azt válaszolnám, hogy gyűlölök provokatív kérdésekre válaszolni.

Másodiknak valószínűleg azt válaszolnám, hogy nem szeretem, ha egy HR-es kísérleti nyúlként szórakozik velem.

A harmadik válasz pedig az lenne, hogy utálom, amikor azzal hiteget valaki, hogy fog még keresni, miközben már eme szándékának kifejtésekor tökéletesen tisztában van azzal, hogy a szemembe hazudik.

2024. jan. 10. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!