Állásinterjún ha azt kérdezik tőled sorolj fel 3 negatív tulajdonságodat mit mondanátok?
1: Megerőszakoltam egy 16 éves fiút este a buszmegálóban
2:Fogva tartottam 2 hétig a pincémben egy 12 éves lányt
3:2 raboltam rágógumit a közeli ABC-bő
(it's joke, nehogy elhidd)
Ez még a jobbik kérdés mert el tudod képzelni, hogy milyen embert nem akar egy munkavállaló. Lustát 100%ban senki se akar.
Pl tőlem azt kérdezték mik a kedvenc/kedvelt színeim.
Itt az embernek lila gőze sincs mi a franc van... Elmondtam s kért egy percet... Felvettek. Aztán rákérdeztem ezt miért kérdezik?
A kedvelt színek árulkodnak az ember személyiségéről. (google ba meg is nézhetem, mondta ><)
1: korán jövök-korán megyek
2: hiperaktív és figyelem zavaros vagyok, szóval inkább írásban kérem a feladatokat...
3: állandóan pörög az agyam, nem biztos, hogy épp a munkán, lehet épp a hobbimban adódott feladaton
23F
Olyanokat kell hazudni, amiknek nem lehet hatása a munkahelyi teljesítményre, és a munkatársakkal való kapcsolatra.
1. Smucig vagyok, sóher, fáj minden kiáramló fillér/ vagy éppen szórom a pénzt, nem tudok spórolni
2. Finnyás, tisztaságmániás vagyok, irtózom a kilincsektől, villamoson lévő kapaszkodóktól.
3. Bénán főzök, nincs labdaérzékem, kézügyességem (utóbbi csak akkor, ha nem porcelángyárba mész festőnek)
4. Félek a sötétben
5. Tériszonyom van
6. Hipochonder vagyok
7. A szexuális teljesítőképességem elégtelen (kivéve ha úgy sejted, erre a skillre szüksége lesz a leendő főnöködnek)
Stbstbstb
Én ezt mondanám:
"Nem tudok róla, hogy vannak rossz tulajdonságaim."
Ez igaz is lenne, hiszen maximálisan a feladatomra koncentrálnék,nem a haverjaimra. Segítőkész lennék, figyelmes, rendes. nem beszélnék vissza, és a kollégáimat sem bántanám.
Gondolom csak nem küldenek el, ha nem tudsz rossz tulajdonságot felsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!