Más is azt érzi, hogy folyton a munkahelyén van?
Mint egy időhurok. Vagy mint a Severance című sorozat, ahol volt egy kinti meg egy benti éned és a benti csak a munkahelyen létezett, soha nem tudott hazamenni.
Felkelek, elkészülök, utazok a munkahelyemre. Itt vagyok 8 és fél órát. Elindulok, hazaérek, vacsorázom, és már mehetek is lefeküdni kb. Oké ez túlzás, de nem sok minden fér bele, eléggé elfáradok és csak sorozatot nézni van kapacitásom, esetleg kisebb házimunka. De úgy érzem, hogy elmegy a délutánom 5 perc alatt.
Szerintem nagyon sokan vagyunk így ezzel.
Én hatkor kelek, elkészülök, fél órát autózom az iskoláig. Heti háromszor reggeles vagyok, kettőig vannak óráim. Ha helyettesíteni kell (és sokat kell), akkor utána is. Ha nem, akkor iskolai rendezvény, program valami biztosan van, vagy javítok, készülök. 4 körül indulok haza, 5 mire hazaérek, bevásárlás heti kétszer. 6ig pihenés, utána vacsora, minden másnap főzök ebédre, majd 8 körül még dolgozok kicsit ha nem sikerült délután befejezni. Sokszor tízkor hagyom rá.
Ha délutános vagyok akkor 9-re megyek, előtte reggel edzek. Ez heti két alkalom, de ilyenkor négyig vannak óráim és 5-ig ügyelet. 5.30-ra érek haza, utána még dolgozok itthon. Kivéve minden második héten egy estét, akkor táncórára megyek a férjemmel. Ez és a reggeli edzések tartanak életben. Nagyon elegem van már. GYES után vissza nem megyek tanítani, hiába szeretem. Az egész életem a munkám körül forog...
Én hétfőtől péntekig 13 órát dolgozom, plusz még mellette nyelvvizsgára is készülök, megsincs ilyen érzésem.
Te valamit nagyon elrontasz, ha 8 óra munka nálad az egész napot jelenti. Csinálj napirendet, ez mert ez így nagyon nem frankó, valahol elcs..szel valamivel egy csomó időt, ami nem tudod még hogy mi. De hogy nem a munkával, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!