Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen miért vannak...

Girlll3 kérdése:

Munkahelyen miért vannak kedvencek? Olyanok, akiknek folyton segítenek?

Figyelt kérdés
Van egy fiatal kolléganő, akinek mindenben segítenek. De tényleg, igazi kis kedvenc. Az a nyàvogòs típus. S mivel nem érzi magát jól, ahol van kotorják is neki az ùj helyet. Elb... valamit, s védik. Tipikus álszentnek tűnik a fura dolgaival, mégis odáig vannak érte.

2023. máj. 16. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mintha az én munkahelyemről írnál. Nálunk is ugyanez megy.

És még én vagyok hülyének nézve, mert a kiskedvenc leánykával barátkozok, hanem olyannal, akit őszintén szeretek.

2023. máj. 16. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet az apja vagy barátja vmi hátszél vagy ismer ezt azt
2023. máj. 16. 18:00
 3/7 A kérdező kommentje:
Gondolom, lehet. De elegem van. Mindenkit olyan baromira kedvelnek... Meg szàmìt, hogy érzi magát.
2023. máj. 16. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Ja, első vagyok. Inkább megszakítanak minket többieket, csak a csókos kiskedvencek nehogy felmondjanak, ők jól érezzék magukat... Undorító! 😠
2023. máj. 16. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk egy cigány nőért vannak oda , belőlem meg elegük van és köszönni sem tudnak. Sajnos sok az ilyen hely és mind az inkompetens vezetőknek köszönhető.
2023. máj. 16. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenütt vannak ilyenek sajnos. Korábbi munkahelyemen a kiskedvenc lett előléptetve, akinek a teljesítménye egyáltalán nem volt jó, még a legalapabb dolgokat is simán elrontotta - persze mi hozhattuk helyre utána. Egyszerűen csak tudta,kivel kell cigizni menni meg ebédelni. A kolleginával pedig,aki szintén nagyon vágyott a magasabb pozira és meg is érdemelte volna, jól ki is csesztek. Ő pedig ezt meghálálván ügyesen felmondott,de mi is mentünk utána. Hadd legyenek boldogok az inkompetens kedvenckével. Volt is balhé, hogy mit képzelünk, de addigra tojtunk rá magasról 😁
2023. máj. 17. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző munkahelyemen is ez volt. A hozzá nem értő vezető természetesen csak olyan embert tűrt meg maga mellett kisfőnöknek, akinek nem volt véleménye, csak bólogatott. Ha valaki nem ért egy adott területhez, de ragaszkodik a vezetéshez, akkor csak hasonszőrűt tűr meg maga mellett, különben kibukna, hogy milyen hülye. És sztárolni sem azt fogja, aki a munkát elvégzi helyette, hanem azt, aki nyal neki.
2023. máj. 18. 02:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!