Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Egészségügyben dolgozók! Mit...

Egészségügyben dolgozók! Mit dolgoztok? Mi tart titeket ott? Kaptok valami plusz juttatást, kedvezményt bármire?

Figyelt kérdés
Magyarország érdekelne.
2024. jan. 5. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Miért kéne kedvezményt kapniuk bármire? Az utóbbi időben elég nagy béremeléseket kaptak.
2024. jan. 5. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ápoló vagyok egy onkológiai osztályon.

Mi tart ott? A közösség, nagyon jó a csapat. Mivel veszélyes munkakörnyezetben dolgozunk, a bér is jó, nettó 500 fölött. Én szeretek kórházban dolgozni, olyan mintha haza mennék.

2024. jan. 5. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2# Ha szereted (és nem a pénz miatt), akkor ezt nem munkának hanem hivatásnak nevezném.
2024. jan. 6. 02:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3-as, igen, én a hivatásomnak is tartom. Folyamatosan képzem is magam, az eü diplomán kívül és a kötelező pontszerzőkön túl, aminek lehet utánanézek, hogy jó legyek abban, amit csinálok.

Én egyébként 10-11 éves korom óta a pályára készültem és már 40 elmúltam. Van aki rosszul van a kórházakban, én nagyot szippantok az osztályomon és konstatálom, hogy megérkeztem. :)

2024. jan. 6. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
4# Szuper! Gratulálok! Főleg ahhoz hogy már ilyen korán tudtad hogy mi szeretnél lenni! Más még 40 évesen se tudja! Mázli! Akkor te lehetsz a Fény az éjszakában! :)
2024. jan. 6. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Az, hogy van lehetőség részmunkaidőben dolgozni, és így is elégedett vagyok a fizetésemmel, és sok a szabadidőm. Amúgy elég nehéz lenne már nekem 55 évesen kibírnom a teljes munkaidőben való munkát. Persze így is 12 órát dolgozom, de kevesebbet kell menni egy hónapban. És én is szeretem ezt a környezetet.
2024. jan. 6. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!