Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Úgy érzem teljesen el lett...

Úgy érzem teljesen el lett rontva az életem mit tegyek segítene ez abban, hogy ne érezzem magam haszontalanak?

Figyelt kérdés

Tavaly nyárig relatíve minden jól ment akkor vettem át a diplomámat (Üzemmérnök informatikus SZTE) de aztán minden kicsúszott egyre jobban.

Kezdődött azzal, hogy mint az érettségi idején most is szét széledt mindenfele a társaság így most teljesen egyedül vagyok barátok nélkül. Max néha chatelgettek pár volt csoport társammal.

Aztán rájött még az, hogy nem tudtam máig se elhelyezkedni a szakmámban mert most pályakezdőkre nem igazán van igény.

[link]

Erre még tudnék egy megoldást azzal, h bevallok egy 2. info alapszakot ami gazdaságinformatikus lesz mert gazdasági területen is szívesen tanulnék majd az első év után elmegyek gyakornoknak. De a baj az, hogy nagyon lehangolt vagyok és most teljesen életképtelennek/ értéktelennek érzem magam és úgy érzem itthon sorvadok el.

Erre megoldás lenne ha elmennék gyárba dolgozni? Javíthatna valamicskét a hangulatomon, hogy hasznosnak érezzem magam?

Kialakulhatna pàr baráti kapcsolat?

2024. jan. 3. 18:01
1 2
 11/17 Senior Séf ***** válasza:
83%
Bármilyen kétkezi munka javítana a hangulatodon. Főleg, ha pasiból vagy.
2024. jan. 6. 19:19
 12/17 anonim ***** válasza:

#9 -es vagyok, visszavonom amit írtam.

Mikor még én néztem 300-600 000 között voltak a bootcamp árak.

2024. jan. 6. 19:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem válaszoltam a privát üzeneteidre sem (2 témában), igen, szerintem tökéletes amit a 7-esben írtál.
2024. jan. 10. 09:10
 14/17 A kérdező kommentje:
Amit még nem írtam le pedig fontos lehet h 26 éves vagyok.
2024. jan. 21. 10:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem miért hiányoznak az embereknek olyan kullancsok, akiket barátoknak hívhatnak...

Több időd van üzletre, tanulásra, vállalkozásra, programozásra.

Karrier: ha van programozói vénád, és érdekel a tőzsdei matematika, akkor az elég jövedelmező. Python, mql, és 2-3 éves track record kell hozzá.

2024. márc. 18. 12:45
 16/17 A kérdező kommentje:

Szerencsére a fő baj megoldódott mert sikeresen elhelyezkedtem mint alkalmazás üzemeltető pár évnyi tapasztalat után majd szeretnék vátani devops irányba. De még gondolkozom azon, hogy elvégezzek egy gazdinfot levelezőn mert sokszor hallani, hogy a Bprofot nem mindenhol veszik diplomának.

2024. márc. 18. 19:50
 17/17 A kérdező kommentje:
*váltani
2024. márc. 18. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!