Számítógépes adatrögzítő tanfolyam utàn milyen munka?
Munkanélküli fiatal vagyok jelenleg, most nemrég szereztem egy bizonyítványt számítógépes adatrögzítő tanfolyamról , tanultam adatrögzítést (word, Excel).
Ezzel a tudással illetve papírral milyen állást tudnék keresni?
28 éves férfi
1+
Mit szeretnél dolgozni? Milyen elképzelésed van munkailag? Mi az erősséged? Jól bírod a monotonítást, vagy inkább pörgős vagy, sokoldalú vagy vagy csak egy terület az ami érdekel?
Ez a papír kb annyit ér mint a használt wc papír. Nesze semmi, fogd meg jól! Nem fognak utánad kapkodni a munkaerőpiacon.
21. században már nem nagyon van szükség "papíros" adatrögzítőkre.
A feleségem évek óta nem tud elhelyezkedni, pedig nem csak ez az egy végzettsége van. Kevés az esély, hogy a csillagok olyan szinten álljanak együtt, hogy találsz ezzel a végzettséggel munkát, normálisak veled a kollégáid, azon belül a főnökeid is és még nem is koplalsz hónap végén.
Ha hallgatsz az jóhiszemű tanácsra, javaslom, tanulj még e mellé még valamit, mert ezrelékekben mérhető az esély arra, hogy ebben a helyzetedben fogsz találni "nyugdíj" előtt valaha is munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!