Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Számítógépes adatrögzítő...

A Számítógépes adatrögzítő (OKJ 52 347 03 0100 3101) számú bizonyítvány, Középfokú végzettségnek felel meg?

Figyelt kérdés
Sajnos nincs érettségim, csak OKJ bizonyítványom. Pályakezdő vagyok és munkát keresek. Irodában szeretnék dolgozni, de a legtöbbnél megkövetelik a Középfokú végzettséget. A kérdésem az lenne, hogy ez az OKJ bizonyítvány Középfok végzettségnek felel meg? (Még érettségi nélkül is?) Egy oldalon azt írták, hogy Alsó Középfokú Résszaképesítés... Speciális Szakiskolába jártam, tehát nem tanfolyam által szereztem meg. Előre is köszönöm a válaszokat.

2018. aug. 24. 13:25
 1/2 A kérdező kommentje:
Középfokú* Elnézést kérek a hibákért.
2018. aug. 24. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Középfokú részszakképesítés, ez a képzési jegyzék szerinti hivatalos neve.

Továbbviheted teljes szakképesítésig, ha még bizonyos modulokat megcsinálnál hozzá. Oda persze a követelmény valóban az érettségi.

De az iskolában amúgy nem beszéltek arról sosem, mit is tanultok?!

2018. aug. 24. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!