Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is rosszul érzi magát,...

Más is rosszul érzi magát, hogy vége a "téli szünetnek" és lehet menni vissza dolgozni és kezdődik újra a stresszelés meg a munkával eltöltött hétköznapok?

Figyelt kérdés

2 hétig itthon voltam most szabadságon meg zárva is volt meló, de már menni kell vissza és teljesen ki vagyok már a tudattól is , hogy megint kezdődnek a szokásos hétköznapok a korán keléssel, elmegy az egész nap a munkával, idegeskedés, stb..

Főleg most, hogy ilyenkor megtapasztalatom milyen jól elvagyok itthon nyugalomban és gondtalanul, azt csinálok amit szeretnék, stb..

Ilyenkor kicsit rájön az ember, hogy azért, hogy ne haljon éhen meg legyen feje felett ház konkrétan be kell áldoznia az egész életét, hogy dolgozzon aztán néha legyen egy kis szabadideje..

Tudom persze vannak olyanok akik szeretnek dolgozni és inkább otthon ülni nem, de sajnos én nem így vagyok ezzel.

jan. 2. 17:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
10 Te fogol' föl mosni!
jan. 2. 23:00
 12/12 anonim ***** válasza:
én nem, de sokan igen
jan. 3. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!