Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy viseled, ha nem "társadal...

Hogy viseled, ha nem "társadalmilag elfogadott és megbecsült" a szakmád?

Figyelt kérdés
Ha beszólnak gyakran akár csak az interneten erre a szakmára, vagy a családod, ismerőseid.
2023. dec. 29. 09:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel, sosem volt célom mindenféle korlátolt barmok elfogadása vagy megbecsülése. Ha valaki nem tud normálisan viselkedni velem, akkor amúgy sem marad sokáig az életemben :)
2023. dec. 29. 12:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtáros vagyok. Képzelheted... 😂

De nem izgat mások véleménye. Én boldog vagyok, úgy érzem nekem van a leghasznosabb szakmám. Bármilyen tudásanyagnak könnyen utánanézek. Meg szeretek az embereknek segíteni. 😊

Mások beleszólása nem érdekel. Nem jó az egészségi állapotom, örülök, hogy van munkám, amit szeretek.

2023. dec. 29. 12:17
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán érdekel mások véleménye.Egy kis fizetésemelésnek jobban örülnék.Szociális szférában dolgozok,volg olyan munkaköröm,amiben megkaptam,hogy nem csinálok semmit.Először meglepődtem,aztán nem foglalkozok vele.Amit viszont észrevettem,hogy sok olyan ember megy tanárnak,óvónőnek,akik lelkileg szutykok,rosszindulatúak.Régen us voltak oda nem való emberdk,de most jócsl több.Én szerettem a tanáraimat,szerencsém volt velük.Szerintem ők is szerettek tanítani.
2023. dec. 29. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Leszarom.

Úgyis csak az egyetem miatt nyomom, meg azért, hogy egyszer tudjak venni ingatlant, meg el tudják indítani egy kisvállalkozást. De főleg a tandíj a lényeg.

4 szakmám van, de egyiksem ,,megbecsült", és dolgoztam soron is.

2023. dec. 29. 16:57
 15/15 anonim ***** válasza:
70%

Köteg húszezressel törölgetem a könnyeim, 7 számjegyű a nettóm.

Karácsony folyton arról szól, hogy engem szidnak a rokonok mert szerintük egész nap csak az irodában meresztem a seggem miközben ők a szabadban esőben-fagyban dolgoznak.

2023. dec. 30. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!