Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Golyóztak már ki munkahelyről?...

Golyóztak már ki munkahelyről? Mit csináltak? Én mit tudok tenni legközelebb?

Figyelt kérdés
Ha jól dolgozoltam, rám pakoltak mindent. Ha hibázom (két ember munkája mellett kétszer annyit hibázom), bemószerolnak. A főnököm sajnálkozik, hogy ó szegény, veled csináltatnak meg mindent (holott ő a főnök, az ő dolga szólni). Egyszer visszahallottam, hogy én vagyok az egyetlen, akivel nem lehet kijönni. A végén azzal küldött el a HR, hogy nagyon jó eredményeim voltak, de a csapatba nem tudtam beilleszkedni.
2023. dec. 25. 11:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azt mondtam egy emberrol aki 10 eve dolgozott ott hogy szarul oktat es ezt egy masik ember is mondta nekem hogy tudja, az meg panaszkodott a fonoknek es engem rugtak ki
2023. dec. 25. 16:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak a kérdésre válaszolok, engem is golyóztak ki, nem is egyszer, legalább háromszor.

Ebből egy volt "nem tud beilleszkedni" sztori, azt eléggé lazán vettem, elkezdtem (még keményebben) dolgozni, és a kiközösítők (akik szerint nem illeszkedtek be) helyett, mellett olyanokkal barátkozni, akikkel érdemes volt. Velük a mai napig jóban vagyok, a csipet csapat meg még az ottlétem alatt szétszéledt. Sajnos ebbe a harcba, meg az egész irodástiva (jóval COVID előtt járunk) így is belefáradtam, és otthagytam a céget. Na nekem ezért járna egy időben visszamenős seggberúgás a magam részéről.

A második esetben a teljes, 4-5 fős csapatot akarták leszalámizni és szélnek ereszteni. Ebben a helyzetben nagyon sok mindent nem lehetett tenni, tűrtünk, aztán egyesével elmentünk. Igazán profi módon akkor viselkedtünk volna, ha mindannyian keresünk cégen belüli munkalehetőséget, mert azért akadt volna az is. Ezt is bánom, utólag.

A legutóbbi helyemen viszont már a jó öreg Teljesítményprobléma került elő. Itt már én is fölvettem a kesztyűt, túlóráztam, volt, hogy ingyen dolgoztam, a főni beszólásait bepanaszoltam, végig jártam a hivatali utat HR-től a magasabb szintű vezetőkig. Végül távozásra bírtak. Itt talán 3-4 nagyobb hibát követtem el, nem kellett volna annyit dolgozni az elején, hogy ne tegyenek rám plusz feladatot, több szövetségest kellett volna keresnem, hogy ne tudjanak szó nélkül leradírozni, kevesebb dolgot kellett volna elárulnom magamról, mert a góré már az első naptól kezdve ezekkel az infókkal kezdett el manipulálni és ellenem áskálódni, és jobban kellett volna ragaszkodni egy éves tervhez aminek része volt, hogy mikor megyek üdülni, mikor képzem magam stb. szabadság alatt. De igazán ez ellen nem sokat lehetett volna tenni így sem.

A főnököm egy manipulatív, toxikus, kkv szemléletű hölgyemény volt aki szerintem a legelső napon ki akart golyózni. Sajnos erre, és az összes többi esetre is igaz, hogy a gyöngébb képességűek "sok lúd disznót győz" alapon megpróbálják a (vélt) konkurenciát kiszorítani.

2023. dec. 26. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!