Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kevesebb lenne a probléma egy...

Kevesebb lenne a probléma egy munkahelyen ha lenne dühöngő szoba?

Figyelt kérdés

Ha munkahelyen felkapja vki a cukrot, ki mehetne egy szobába kiabálni, boxzsákot ütni, vagy csak földhöz vágni egy-két gumiból készült dolgot.

Igazából én csak néha üvöltenék egy vagy két akkorát!!!

Sajnos mivel panel lakásban lakom ezért itthon sem üvölthetek egy jó nagyot. Pedig már évek óta szeretnék! Nem tudok rá semmilyen helyet. Egy két perc ááá-ért meg nem akarok fizetni. Üvöltő párna nem jó, szabad szájjal akarom hogy én is halljam a hangom!

2023. dec. 17. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Olyat már láttam, hogy egy vállalatnál volt edzőterem, de azt nyilván nem munkaidőben használják, hanem műszak után.
2023. dec. 17. 15:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Elég lenne egy boxzsák, meg 1-2 hasonló eszköz, nem? Én támogatnám, lehetne benne még egy bordásfal pluszban és rögtön nem lenne annyira direkt. Lehetne stretching room-nak vagy hasonlónak is hívni.

Az mostani munkahelyemen nem, de az előzőeken számomra nagyon is aktuális volt ez a téma.

Nem egy egér látta kárát a rage-elésemnek, pontosabban a mások, jellemzően női kollégák provokációinak, amit úriemberként nem tudtam máshogy levezetni, pedig lett volna néhány ötletem.

Egyszer megláttam munkába menet VV Indiánt a Körtéren. Azóta ő jut eszembe, ha a legutóbbi főnökasszonyra gondolok.

2023. dec. 18. 19:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Arra akartam kilukadni, hogy mindenhol vannak emberek akik direkt felhúzzák a másik ember idegeit.

Tudjátok mikor a facebookon megosszák hogy a normális emberek szednek nyugtatókat azok,helyett, az emberek helyett, akiknek tényleg kéne. És tényleg így van!

2023. dec. 26. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyomorszájon kell rúgni, vagy összeállni és munka után megruházni az ilyet. "Hölgyek" esetében ez természetesen nem kivitelezhető, arra tényleg jó lenne a dühöngő.
2023. dec. 26. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!