Kevesebb lenne a probléma egy munkahelyen ha lenne dühöngő szoba?
Ha munkahelyen felkapja vki a cukrot, ki mehetne egy szobába kiabálni, boxzsákot ütni, vagy csak földhöz vágni egy-két gumiból készült dolgot.
Igazából én csak néha üvöltenék egy vagy két akkorát!!!
Sajnos mivel panel lakásban lakom ezért itthon sem üvölthetek egy jó nagyot. Pedig már évek óta szeretnék! Nem tudok rá semmilyen helyet. Egy két perc ááá-ért meg nem akarok fizetni. Üvöltő párna nem jó, szabad szájjal akarom hogy én is halljam a hangom!
Nem.
Rúgják ki az ilyen idegbeteg őrjöngő idiótákat. De leginkább fel se vegyék őket.
Most ne az agresszív állatokra gondolj, azokban fel sem merül ilyesmi, simán nyakon ütik a másikat, simán odadobál rosszabb és rosszabb dolgokat. Vagy simán megtapossa az anyagot, laptopot egyebeket. És hidd el sokkal ijesztőbb mintha kivonulna egy helyre aztán megnyugodva visszajönne.
Én inkább csak ordítani akarok, ahogy kifér. De hát vannak mások is akik csak visszafogják magukat, pedig lehet jót tenne nekik.
rage room, erről én is halottam, jó buli lehet.
Évekkel ezelőtt olvastam róla, valahonnan Ázsiából származik, ami az egész világon elterjedt már.
Egy ütővel szétlehet verni egy kisebb szobát, :D
Nem tudom, hogy kell ezt elképzelni, de amúgy hallottam erről. Úgy, hogy munka közben csak úgy felállsz, és bemész bármikor, vagy csak szünetekben? Tuti lennének olyanok, akik kihasználnák, azért, hogy kevesebbet kelljen dolgozni, de ez meg további konfliktust szülne, mint amikor valaki gyakran kijárkál kávézni. Amúgy én nem használnám. Úgy is észrevennék, hogy ki megy be, én nem szeretem, ha tudják, hogy ideges, dühös vagyok, de ez személyes vélemény.
Szerintem további problémákat eredményezne. Úgy is lennének emberek, akik faggatnának, hogy mi a baj, miért vagy dühös.. tudod milyenek az emberek. Meg feltűnő, ha lecsesz a főnököd, aztán te meg bemész, akkor egyből az lenne, hogy a főnök miatt, aki meg így rád száll. Nem tudom, én nehezen tudom elképzelni, hogy hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!