Munkarend választás?
Figyelt kérdés
Lehet választani, hogy milyen munkarendben dolgozzak, viszont fogalmam sincs nem tudom eldonteni, tetszik mindkettő opció.
1. 12 óra reggel 24 pihenő 12 este 48 pihenő
2. 24/48 (3 kötelező szabadsággal havonta)
2023. dec. 16. 12:39
1/7 anonim válasza:
Egyik sem szimpatikus, de az biztos, hogy nem vállalnám be, hogy rendszeresen 24 órázzak.
2/7 anonim válasza:
Ha a 24 óra alatt lehet aludni, akkor mindenképpen azt. Még mindig jobb egy kiszámítható életritmus, mint a váltott műszak.
3/7 A kérdező kommentje:
#2 igen lehet
2023. dec. 16. 13:33
4/7 anonim válasza:
24/48-as inkább. Gondolom ez vmi biztonsági őri munka, vagy ilyesmi. Ha betonozni kéne, akkor inkább a 12/24 xD
5/7 A kérdező kommentje:
4# mentős
2023. dec. 16. 16:07
6/7 anonim válasza:
Én egyiket sem választanám soha, de ez csak az én egyéni lélektani határomat feszíti túl és igazából az én szakmám szerencsére nem kötődik ilyenhez.
7/7 anonim válasza:
Illetve éjszakát és váltakozót soha nem vállalnék. Nem is vállaltam akkor-sem, mikor sokáig munkanélküli voltam. Nem tudtak volna azért nekem eleget fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!