Váltanál munkahelyet , ha megalázva éreznéd magad vagy lenyelnél mindent a pénz miatt ?
Dolgozok egy helyen , nem így akartam csak így alakult . Otthagytam az egyetemet , mert kellett a pénz . Nagyon vágyom már egy értelmes munkára , értelmes társaságra , olyan emberekkel beszélgetni akiknek normális értékrendje van . Kb nettó 500-at keresek , igaz ehhez hozza tartozik a 3 műszak , és a hülyék elviselése.
Ami ennél is nagyobb gond , hogy viszonyom volt az egyik kollégával aki ráadásul az egyik főnököm is . Elrontottam, ő is és most a szemem
láttára van valaki mással. Iszonyatosan lélekölő. Ráadásul nem 19 éves tini lány vagyok , hanem közel a 30-hoz már a reményt is kezdem elveszteni hogy valaha családom lesz vagy normális kapcsolatom . Mindenestre sokan azt hitték én azért vagyok a pasival, hogy valami előnyhöz jussak és megutáltak és most rajtam röhög mindenki . Megalázó .Nagyon elegem lett , most úgy érzem elrontottam/ elvesztettem mindent .
Új életet szeretnék kezdeni, visszamenni tanulni valamit és normális értékrendű/magasabb érzelmi intelligenciája emberek társaságában lenni. Arra is gondoltam átkérem magam másik egységbe akkor a fizu legalább közel
azonos lenne . Vagy gyerekes ez a váltás és tűrni kellene ? Előre is köszönöm a segítséget .
Kedves utolsó !
Privátban szívesen leírom, ha rámírsz ( a sztori ismerős lehet és nem akarok itt ,,osszefutni’’ munkatárssal /ismerőssel , eleget bsztatnak ígyis) , de lassan 10 éve itt dolgozom és én is vezető pozícióban tehát ennek köszönhetően keresek sokat . És mielőtt valaki megjegyezné előbb kerültem a pozíciómba, mint hogy az én főnökömmel bármi is lett volna. Sőt úgymond akkor ismerkedtünk meg .
Igen rám is irigykedtek . Amúgy valószínűleg amit te írtál az lesz a sorsom. Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!