Már vagy 50 helyen dolgoztam, belefáradtam a munka keresésbe nem akarok dolgozni, mit tegyek? Most már tényleg nincs semmi ötletem
Figyelt kérdés
2023. dec. 13. 23:02
11/13 anonim válasza:
Átérzem ezt a helyzetet. Jobbat nem tudok én sem, mint változtatni, újabb dolgokba belefogni, hogy ne fásuljak még jobban be. Igyekszem keresni a lehetőségeket és megismerni magam, hogy mire van szükségem, mi az, amit el tudnék képzelni magamnak hosszútávon is. De ezt sok ember hasraütésre nem tudja, ki kell próbálni dolgokat, megtapasztalni, hogy mi az, amire biztosan nem vágysz, mi az, ami felé viszont húzol. Keresni kell a számunkra mindig szimpatikusabb lehetőségeket és menni tovább, amíg meg nem találjuk azt, ahol hosszú távon el tudjuk képzelni magunkat.
13/13 anonim válasza:
Ugyanezt érzem én is... sokszor váltottam munkahelyet, de mindhiába. Mindegyik egy idő után szar lett. Majd kitaláltam 27 évesen, hogy minek szeretnék továbbtanulni, de nem vettek fel az alkalmassági vizsga miatt. Most talán találtam nekem való munkát ahol januárban kezdek, de majd meglátjuk, az viszont elég rosszul fizet így félig a páromnak kell majd eltartania...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!