Belefáradtam, hogy dolgozni kell. Hogyan tudok "természetgyógyász" rendelőt nyitni?
Remélem, azt tudod, hogy a természetgyógyászok rengeteget dolgoznak és emellett folymatosan tanuják az újabb eljárásokat, ismereteket!
A rendelö nyitásához meg elöször kell egy természetgyógyász diploma (elötte természetesen meg kell szerezni), egy jó helyen lévö helyiséget bérelni rezsiköltségekkel együtt (természetesen nem ingyen), utána megfelelö módon berendezni, beszerezni a megfelelö készülékeket, kiváltani a vállakozói engedélyt, fizetni az ez után járó adókat, stb - és utána már csak azt kell elérned, hogy legyen, aki jön hozzád, és fizet neked. (Természetesen a költségeid akkor is fennállnak, ha egyetlen ember sem jön oda, akár hónapokig is!)
Nem tudom. Azt én is tudom csinálni, amit az akupunktőr a nejemmel csinál:
Ne szedje a gyógyszereit, mert azok ártanak.
Na ilyeneket én is tudok mondani...
Arra gondoltam, hogy a "tiszta test" ideát fogom népszerűsíteni.
Mondjuk ne igyál alkoholt, kávét, ne cigizz, füvezz.
Így leírva kérdés, hogy ki jönne be
Nem. (Egyébkén SOTE oktatóhely, legalábbis ez van a falon)
Azért mert annyira utálom, amit most csinálok, hogy komoly fájdalmaim vannak miatta.
"Belefáradtam, hogy dolgozni kell."
Kezdjed egy levendulateával, aztán mehet egy kis cannabis, és majd megálmodod!
Jó pihenést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!