44 évesen akinek csak 13 évnyi munkaviszonya volt, az mi a francot csinált???
Mi az, hogy "ennek"? Miért nézed le az embereket?
Lehet, hogy eü.-problémája volt/van, így nem feltétlen tud megfelelően elhelyezkedni. lehet lezser. Lehet, hogy dógozott "az", csak feketemunkát.
Bőven elég, hogy ha a saját problémáiddal foglalkozol!
Amúgy megjegyezném, hogy akik 1980-2000 között születtek, már nekik sem lesz nyugdíja! A jelenlegi nyugdíjrendszert, maximum 2030-2035-ig lehet fentartani, és utána összeomlik az egész!
44 évesen nekem is pont 13 év munkaviszonyom volt, a franc pedig, amit az érettségi után csináltam: elvégeztem egy 12 féléves osztatlan, majd egy 6 féléves PhD képzést a SOTE-n, illetve szültem egy gyereket, akivel két éves koráig otthon maradtam, 13 évet pedig dolgoztam. Nyilván kihagyhattam volna a PhD képzést, de szakmailag és anyagilag is rengeteg előnyt jelent a megléte, vagy kihagyhattam volna a gyermekvállalást, vagy tölthettem volna a két évnél kevesebb időt otthon vele, de ezek számomra fontos dolgok voltak.
Az állami nyugdíjhoz szükséges 20 év szolgálati időm így is meglesz, a tanulásra fordított idő pedig megtérül azáltal, hogy olyanok a jövedelmi viszonyaim, amelyek lehetővé teszik az öngondoskodást, a nyugdíjcélú befektetéseket is a nyugdíjas éveimre.
-Szült több gyereket, így mindig gyesen/gyeden/cseden meg mindenféle csudán volt.
-Eltartották
-Feketén bizniszelgetett
-Feketén dolgozott
-Feketén vállalt fel munkákat, pl varrás, szántás, stb.
-Gyerekeket nevelt
-Nevelőszülő volt
-Folyamatosan tanult/ismerek olyan aki 35 évesen is még mindig tanul/
-Nyert a lottón, és azt élvezte
-Örökölt egy halom pénzt, és azt élvezte
-Segélyből élt
-Alkalmi munkákból élt
-Kéregetésből élt
-Online kéregetésből élt
-Onlyfans
-Börtönben volt
-Diliházban volt
-Beteg volt
-Leszázalékolták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!