44 évesen akinek csak 13 évnyi munkaviszonya volt, az mi a francot csinált???
Figyelt kérdés
Ennek semmi nyugdíja nem lesz így.2023. dec. 7. 10:49
1/25 anonim válasza:
Sokáig tanult, dolgozott csak nem volt bejelentve, valaki eltartotta. Válassz valamit, akár kombinálni is lehet az opciókat.
2/25 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg "ettől", h mi a francot csinált?
Ennél jobban itt úgy sem tudja senki.
3/25 Kései Sirató válasza:
Tanulhatott, kórházban lehetett hosszabb kezeléseken, feketén dolgozott, szült és gyerekeket nevelt, családi vállalkozásban volt segítő családtag, vagy eltartották, de lehetett rokkantsági ellátásban részesülő rokkant is. Sok minden lehet, tőle kell megkérdezni. Van olyan ismerősöm, aki 46 éves, de csak 2 év munkaviszonya van.
4/25 Kései Sirató válasza:
És persze az is lehet, hogy börtönben volt.
5/25 anonim válasza:
Miért, valakinek még lesz nyugdíja?
Nem csoda, hogy nem töri magát az ember, ha nincs kiért.
6/25 anonim válasza:
Nem kell neked mások életével foglalkozni.
7/25 anonim válasza:
27vagyok ès eddig van 2èvnyi munkaviszonyom
Viszont 15èves korom òta dolgozom
(Magànùton fejeztem be a sulit munka mellett)ès nemvoltam beielentve viszont” nagyon” jòl is kerestem akkor aztàn pàr ève “dràmaian”felmondtam ès most 2ève egy vigyorgòban dolgozom :D hàt az elôzô csapatom nem volt
Normàlis..ezek szintèn :D
8/25 anonim válasza:
pl dolgozott, csak 3 hónap után őt is kirúgták rendszeresen mindenhonnan az adócsalások miatt...
9/25 anonim válasza:
Tesóm 35 éves, 18-19 éves kora óta dolgozik, csak az első munkahelye volt bejelentett, de olyan körülmények között dolgozott, hogy fél év után felmondott. Szóval neki egy évnyi hivatalos munkaviszonya sincs, pedig szerintem egy hónapnál tovább sosem volt munkanélküli. Nyugdíja nem lesz, de vannak lekötött megtakarításai, amiket ha nem herdál el, bőven jobb élete lesz idős korában, mint nekem, aki sose dolgoztam feketén.
10/25 anonim válasza:
Meglepodsz, az, hogy milyen erzes, mikor egy ledolgozott elet utan az allami nyugdijad egy ertektelen semmi, de addigra mar valaki megvalasztotta az egyetlen legalabb kormanyoznak partot az orokkevalosagnak.
Ne izgasd magad ezert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!