Kolléga beszólás lehetett?
Ez van, ha túl sok nő dolgozik egy helyen.
U.I: mindegyik nő ismerősöm is megerősítette, hogy 100% toxikus légkör van, ahol 3 vagy annál több nő dolgozik egy csapatban.
Van baj, nagyon ugy tunik, h valaki paranoias...
Sztem -a fentiek alapjan- eszebe sem jutottal, mikor ezt mondta...🤦🏼♀️
"és mindig figyelek társaságban hátha beszól."
Szerintem ez a mondat elmond mindent. Teljesen átlagos volt, amit mondott, tényleg ezt szokták mondani.
Nem ez volt a kérdés, de nem lenne egyszerűbb, ha csak figyelmen kívül hagynád őt, és nem foglalkoznál vele?
4-es, 7-es: Dolgoztam csak nőkből és később csak férfiakból álló csapatban is, utóbbiban én voltam az egyetlen nő. Én nem láttam semmi különbséget a kettő között, konfliktusok mindenhol vannak, és ez emberfüggő, nem a nemtől függ. Én mindkét helyen jól éreztem magam.
Ez egyszerűen előítélet, hogy ha nők vitáznak egymással, az cicaharc és toxikus, de ha férfiaknak van konfliktusa egymással, akkor az férfias, macsó dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!