Hol és kivel oszthatnám meg a rendszeres munkahelyen történt stresszes helyzeteket? Nincs pszichológusra pénzem.
Figyelt kérdés
2023. dec. 4. 18:03
11/13 A kérdező kommentje:
Pont arról van szó, hogy nincs empátia. Nincs se tisztelet más irànt. Más hibáztatása és a hàta mögött szidása van. Jó lenne, ha tudnék más munkahelyre menni, de nincs más. Próbáltam keresni más helyet, de még csak vissza se jeleztek a cégektől.
2023. dec. 4. 23:35
12/13 anonim válasza:
Én ezért leszek hamarosan vállalkozó, ha lejár a szerződésem, vagy külföld. Már látom a valóságot, az emberek 90%-a nagyon gáz, hogy én ezekkel dolgozzák, nincs az az isten tovább. Már az asztalrabaszás megvolt a munkahelyen. Sajnos ahol a vezető eleve dikettáns, nem alkalmas a személyisége arra, hogy embereket delegáljon, ott ez van. És a legtöbb Magyarországi munkahely ilyen. Ennek sajnos vége, több évtizedre, de lehet századra lesz szükség, hogy itt változás legyen. Mert az embereknek kell tenni. Neked. De ehhez el kell jutni arra a pontra, hogy szeresd magad. Nem lesz empátia sosem.
Nem változtathatod meg az embereket a környezetedben, de megváltoztathatod az embereket a környezetedben. Memorizáld ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!