Ilyen hozzáállás miatt beszélnél a pároddal?
Mindketten dolgozunk.
Amit tudok elvállalok pluszba en is ,neki van egy másodállása amit tanult, rendszeresen péntek szombat amit ő oszt be.
Viszont sokszor van hogy mondjuk a főállásában szabin van, de semmit nem csinál a dolgai közül ( oké pihenni is kell nem is egy egy alkalomról van szó) se a mellékállását sem csinálja többet ilyenkor pedig lehetne.
"Pasi vagyok."
Nem, nem vagy. Így hisztizni kislányok szoktak.
Szakítsatok és add meg a barátnőd számát.
Párkapcsolatban pont olyat keresek akivel hétvégente együtt lazsálunk a kanapén.
Akkor se változtat semmit..
A pihenés neki is jár, a szabi nem a munkára való egy nőnek sem.
Mik az ő "dolgai"?
Nem igazán érthető mit vársz többet még el tőle.
Ha valaki a főállás mellett mellékállást csinál,egy idő után felőrli és kell a semmittevés.Örülj neki,hogy nincs beb.szva két hétig,de még lehet miattad!
Nekem van olyan rokonom,aki állandóan dolgozik,mert mániákus,valamit kifelé akar mutatni,hogy ő mennyit dolgozik és szégyelje magát mindenki,aki nem ilyen.Hát szegény eléggé kivan.
Gondolom te otthon anyádnak csak a seggét és a hátát láttad, mert állandóan csinált valamit. Így neked ez lenne a normális. Hát nem az, ahogy már az első oldalon is írtam.
Még szomorúbb, hogy idegenekkel tárgyalod ezt ki, mert nem vagytok olyan jó kapcsolatban, hogy beszélgessetek. De szép kapcsolat.
A munka-otthon mókuskerék nagyon nyomasztó tud lenni. Egy idő után a kötelező is teher. Lehet nem olyan munkája van, ami nem hivatás, "csak" pénzt keres.
Ha meg majd bepasizik, mert legalább az érdekes, akkor születik a következő kérdés ide, hogy miért lépett le, te mennyit dolgoztál érte, ő pedig semmit nem csinál egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!