Mit csinálsz, ha pont akkor keresnek fontos ügyben, mikor wc-n ülsz melóban?
Pont így jártam ma... Ez ihlette a kérdést. Egész nap vártam egyik partnercégtől fontos azonnali ügy kapcsán telefont, aztán pont akkor jött, mikor wc-n voltam.
Jegyzetelni kellett volna, de hát egyik kezemben a telefon, masikban a wc papír, egyszerűen mikor láttam nem működik, megkértem 10 perc múlva hívjon vissza. Rádasául csak 1 fülke van a női mosdóban, nagyon foglalni se szerettem volna sokáig.
Szólok, hogy tartsa legyen kedves egy percig, mígbíróeszközt keresek. Némítás, klotyó lehúz, kézmosás és mehet.
Nagydolgomat nem végzem munkahelyen, illetve tudom, hogy reggel kell otthon, mert nem összevissza az életmódom, étkezésem.
Nálunk is állandóan hasonló módon történnek a dolgok. De lényegében úgy a helyes cselekedni, amit a 3# ír.
Kell mindenkinek az "én-idő", amibe a wc-zés, a kajálás, a munka közti szünet tartozik.
Belefingok a mikrofonba.
39F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!