Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit teszel a kollégával, aki...

Mit teszel a kollégával, aki mindenbe beleköt, még saját magának ellentmondva is?

Figyelt kérdés
Teszel egy dolgot úgy, ahogy kéri, majd később baja van vele. Ha van sapka, ha nincs esete.
2023. nov. 27. 11:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ignorälom, ha fojtatja akkor beszelek a fönökkel. Ha ekkor sem vältozik semmi akkor toväbbällok..
2023. nov. 27. 11:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha a főnököd akkor ez van, nem tudsz vele mit tenni. Ha vsak kolléga, akkor meg leszarod mert nincs rád hatással.
2023. nov. 27. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Amit kér azt adja írásba, vagy engedje hogy felvegyem a telefonommal. De javaslom, hogy beszélj a főnökkel.
2023. nov. 27. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb bárhogyan kéri, úgy csinálom meg, ahogy én jónak gondolom.

A lamentálását meg faarccal végighallgatom. Közben arra gondolok, hogy ha ez most légyzümmögés lenne, akkor se mondanék rá semmit. Hát képzeljük azt, hogy ezek most nem az ő szavai, hanem légyzümmögés. Züm züm züm züm, kicsit hangos, ZÜM ZÜM ZÜM kicsit ideges, majd előbb-utóbb belefárad züm züm züm züm züm... Na, be is fejeződött a légyzümmögés!

2023. nov. 27. 13:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem szoktam vele foglalkozni.

Van akit a konfliktus éltet.

2023. nov. 27. 17:49
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Egyik kollégám hónapok óta ezt csinálja.. összeférhetetlen ember. Tegnap beszéltem a főnökkel. 8 hónapja b#sztat. Elég volt! Ne tűrd sokáig mert rámegy az idegrendszered.
2023. nov. 28. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!