Mi az oka, hogy másfél hónap alatt vezetői beosztást kaptam a cégnél?
Nem vagyok ott sok ideje mint látszik, de megkerestek, hogy vállalnák-e ilyet stb kérdések.
Lehet, hogy ebben valami hátsó szándék van, vagy mi miatt lehet ez?
Munkámat mindig jól végzem, próbálok száz százalékot nyújtani mindenben és szünetekre se megyek ki nagyrészben, ha valamit rám bíznak megcsinálom. Műszakot is felcseréltem ha kérték. Már 1 hónap alatt kaptam egy másik pozíciót, és utána ide raknak.
Most oké, hogy ez 1/1000-hez, de miért? Ráadásul még azt is mondták ez után, hogy innen lehet még feljebb lépni ha úgy van.
Kérdést semmiképpen nem nagyképűségből írom, és ez tényleg igaz. Csak azért teszem fel, hogy nem-e valami beszopatós dolog ez.
Nem hiszem hogy bszptatás lenne,ha valamit látnak benned akkor simán lehet.
Mondjuk érdekes hogy milyen a cég minősége ha egy hónap elég nekik hogy beültesenek valakit.
Lehet valami hátrány jàr vele és ezért nem vállalják a régi "robotosok".
De ha véletlenül így lenne,bármikor kiléphetel.
Tehát mindenképp vállald el, hülye lennél nem elfogadni.(saját vélemény)
Szépen alázatosan mond nekik hogy ha ezt tényleg komolyan gondolták te nagyon szívesen elválalod.
Én ezt mondom,de a végső döntés a te kezedben van.
Vigyázz,lehet azért lettél ebben a pozicióban,ha esetleg pénzmosás van meg ilyenek,legyen ,aki elviszi a balhét.
De ne legyünk negatívak.Biztosan meg vannak veled elégedve,és
szükség volt egy ilyen emberre,mint te,aki jól végzi a munkáját.
Hát ha még te sem jössz rá az okára, akkor azért nehéz innen megmondani :)
De ahogy olvashatod, ez egyáltalán nem valami sokkolóan ritka dolog, főleg ha "csak" középvezetői beosztásról van szó, mindenhol szeretik a szorgalmas dolgozókat, akikre rá lehet bízni egy csomó felelősségteljes dolgot nem túl nagy fizetési igényért cserébe.
Ha viszont cégvezetőnek vagy ügyvezetőnek kellenél egy pénzügyileg és más szempontokból is problémás kft-nél, az már eléggé gyanús lenne. Nem annyira jó dolog ilyen pozicióban lenni egy bedőlés pillanatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!