Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen felesleges hülyeségek...

Milyen felesleges hülyeségek vannak a munkahelyeden?

Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 07:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
79%
1 órás ebédszünet..
2023. nov. 25. 07:43
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Mi főnöknek hívjuk.
2023. nov. 25. 08:12
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Sok az elfekvő beosztásokban hempergő mindent is túlélő, aki csak arra jó, hogy adott esetekben szükségtelenül tartson fel a munkámban. A problémám annyi ezzel, hogy a többségüket le sem szerelhetem, el sem küldhetem, mert a cég táplálkozási láncában "fontos emberek". Amikor arra járnak felénk, elröhigcsélünk, jópofizunk velük, de hétköznapi szinten mérhető pluszt nem sokat tettek eddig a közösbe.

Vannak az "agyonképzettek" is, akiknek annyira elhomályosítja a látásukat a saját egójuk, hogy nem képesek visszaköszönni egy nekik előre köszönő, náluk sokkal idősebb, élettapasztaltabb embernek vagy nem képesek a villanyokat lekapcsolni maguk után, miután üresen hagynak tartós ideig egy helységet és senki nem használ. Ugyanez az állatfaj az is, amelynek egyedei nem képesek lepucolni saját maguk után a WC csészét vagy beletalálni a mosdók mellé kihelyezett és rendszeresen ürített hulladéktárolóba, miután nagy gonddal összelocsolták az egész mosdót.

De ott vannak azok az emberek is, akik úgy viszonyulnak mindenkihez, hogy amíg nem érintettek valamiben, addig mindent és mindenkit közönyösen lesz@rnak, de amikor érintettjévé válnak bárminek is, akkor a mínusz hatodikok akarnak lenni, akik pozitívan keverednek ki mindenből is!

Hiába! A farönköt hiába öntözöd, úgy sem fog kirügyezni!

2023. nov. 25. 08:28
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Pletyka, rosszindulat.
2023. nov. 25. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Minden nap egy 1,5 órás megbeszélés...

Mondjuk én szeretem mert addig sem kell "igazán" dolgozni :D

2023. nov. 25. 15:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Konkrét személyeket tudnék mondani. Személyeskedés nélkül, néhány ember kvázi alkalmatlan arra a munkakörre, amiben van
2023. nov. 25. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
pl. dolgozni kell :/
2023. nov. 25. 19:53
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Pletykálkodás, rosszindulat, sz@rkeverés, egymás ellen hangolás, mások direkt rossz fényben való feltüntetése.
2023. nov. 26. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Diplomás rendszergazdaként nekem kell elvégeznem, amit a magasan képzett titkárnőktől szégyellnek kérni.
2023. nov. 26. 13:24
 10/11 anonim ***** válasza:

Most szerencsés helyen vagyok.

Máshol viszont a blokkóra, és az engem nem érintő meetingek a legidegesítőbb dolgok.

2023. dec. 1. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!