Szerintetek gáz megkérdezni, hogy a karácsonyi vacsorára kísérőkért jöhet-e a barátom?
Sziasztok!
Augusztusban kezdtem el dolgozni a mostani munkahelyemen. A főnökékkel én és a barátom is nagyon jóban vagyunk, munkán kívül is szoktunk együtt kajálni meg programokat csinálni. A barátom viszont nem ott dolgozik, ahol én. De volt, hogy segített mondjuk mosógépet szerelni a főnöknek. Nemsokára karácsonyi vacsora lesz, ahol eddig még nem volt róla szó, hogy csak én vagy ketten vagyunk hivatalosak. A kollégáim már többször kérdezték, hogy amúgy jön-e a barátom is. De nem tudom, és kicsit kellemetlennek érzem megkérdezni, úgy értem olyan érzésem van tőle, mintha meghívatnám őt. Szerintetek is gáz megkérdezni, hogy vihetem-e magammal mint kísérőt?
Nyugodtan rá lehet kérdezni.
Nálunk úgy szokott lenni, hogy ha van hely akkor jöhet +1 fő.
Egyetértek a többiekkel, kérdezz rá nyugodtan, nem gáz.
Nálunk sem szokás párt vinni, kis cégnél dolgozok, de mindig csak a dolgozók vesznek részt a vacsorán.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!