Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Anyósjelölt nem hordja a...

Anyósjelölt nem hordja a karácsonyi ajándékát, bunkóság lenne megkérdezni...?

Figyelt kérdés

... hogy én hordhatnám-e?

Karácsonyra vettem neki egy szuper polár nadrágot, de nem hordja. Egyszer finoman céloztam is rá, hogy még egyszer sem láttam rajta, mi a baja vele, de kitérő választ adott és elnézést kért.

Azóta se volt rajta, egy méretünk van és hát elég drága volt ahhoz, hogy csak ott porosodjon a szekrény alján . Úgyhogy mi lenne, ha megkérdeznêm, hogy nem hordhatnám e?

Ez nagyon bunkóság lenne?

Annyira bánt, mert azt hittem, örülni fog neki és tényleg nem egy olcsó kínai vacakról van szó.

Köszönöm a válaszokat!

2023. febr. 1. 08:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Hehe, ez ravasz, veszel egy hozzád illő nadrágot, majd odaadod neki ajándékként :)
2023. febr. 1. 09:03
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Igen, bunkóság lenne.
2023. febr. 1. 09:07
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Enyhén szólva bunkóság. Alapból bunkóság volt egy sz4r nadrágot venni ami nem a stílusa, de hogy elkéred tőle hogy majd te hordod...

Pfú, vastag bőr van a képeden.

2023. febr. 1. 09:12
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem tetszik neki. Ennyi
2023. febr. 1. 09:17
 5/13 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, már el is ajándékozta és lemaradtál róla:)
2023. febr. 1. 09:17
 6/13 anonim ***** válasza:
91%

Ajándékot nem kérünk vissza.

Ha ő adná oda, hogy használd, az már más tál tészta.

2023. febr. 1. 09:22
 7/13 anonim ***** válasza:
89%

Igen, bunkóság lenne.

Számonkérni is bunkóság volt.

Inkább ne adj semmit legközelebb ajándékba, ha még utólag is az értékét számolgatod.

2023. febr. 1. 09:25
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Bunkóság.

De amúgy idén még nem is volt olyan időjárás hogy ilyesmit kelljen viselni, szóval eleve nem értem a problémád.

2023. febr. 1. 09:26
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Örök tanulság: ajándékba ruhát nem veszünk, esetleg saját gyereknek, férjnek, feleségnek ahol nincsenek ilyen dilemmák utólag.

Én mindig is utáltam ruhát kapni ajándékba és soha senkinek nem vettem saját elhatározásból.

2023. febr. 1. 09:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Volt már olyan, mikor valaki az anyósom akart lenni, ki is nézett magának, de a fiával nem alakultak úgy a dolgok, hogy ajándékozás is legyen az ünnepek alatt.
2023. febr. 1. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!