Nem tudom mi akarok lenni az életbe ?
Nem olyan rossz ez, hidd el. A HO már önmagában megváltás, csak tudni kell jól kezelni. Na, nem rábeszélni akarlak, pláne, ha van ennél valami sokkal jobb ötleted. Ha nincs, akkor szerintem érdemes multis ho-s munkákban gondolkodni. Távol vab a lakóhelyedtől? Az is lehet egy probléma. És még millió tényező lehet amin érdemes apránként változtatni, ahelyett hogy az egész rendszert dobjuk a kukába. Ha megszoksz egy helyet, megtalálod a jobb fej kollégákat, kicsit belazulsz, elérsz egy olyan fizetést amiből félre lehet rakni mondjuk egy százast havonta, mellé az éves bónuszt ami jobb helyeken egy millió is, akkor érdemes váltásokban gondolkozni. Én akkor is inkább képezném magam, és nem szakadnék el teljesen ettől a közegtől.
Emellett, ki tudsz magadnak alakítani egy olyan életritmust ami élhető. Oké, ott a napi 8, de azt egyrészt le lehet faragni 6-6,5-re a legtöbb napon, van, ahol rugalmasan beosztva, és előtte-utána is szabad vagy.
Vannak szabadnapok, ünnepnapok, táppénz.
Hitelképes vagy...
Szóval csupa előny, a negatívumokat kell valahogy menedzselni.
Mondom ezt én, aki 12 éve eldöntötte, hogy nem ezt akarja csinálni, 3 vagy 4 kísérleten, amikor váltani akartam és anyagi csőd lett a vége, túl vagyok, volt több kiégésem is stb. Jobbat mégse találtam még ki, akar a franc nyomorogni. Ha kihúzok még 5 évet, helyre jövök anyagilag, és csak a bónuszból bejön annyi, amiből már el lehet azt a "mást" kezdeni. Akár csak munka mellett, szabadnapokon, vagy délutánonként. Ha az első 5 évnek is így állok hozzá, most a harmadik 5 évnél tartanék, sokkal közelebb a céljaimhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!