Visszamennél dolgozni olyan helyre, ahol lefeküdtél egy kollégával?
Figyelt kérdés
Nem gyakran látnátok egymást, mert más részen dolgoztok.2023. nov. 19. 10:06
2/14 anonim válasza:
Igen, ha nem a lefekvés miatt jöttem el, és nem is lett belőle semmi gond, vagy konfliktus.
3/14 anonim válasza:
Ja de csakhogy tiszta legyen: A munkahelyen feküdtetek le?🙂
4/14 A kérdező kommentje:
#3 bocs ez félreérthető volt xd Nem, nem a munkahelyen, csak nem tudom, hogy esetleg híre ment e a dolognak, nem szívesen hívnám fel a volt főnökömet állás után érdeklődve, ha közben tud erről.
2023. nov. 19. 10:56
5/14 anonim válasza:
Senkinek semmi köze hozzá, ha a munka el van végezve és nem lett belőle munkahelyi cirkusz (ti megfelelően kezeltétek)
6/14 anonim válasza:
Tudom elég nagy trend, de én dolgozni járok be munkahelyre, nem b@szni.
Döntsd el te, hogy neked belefér vagy sem.
7/14 anonim válasza:
És ez sokaknak nagyon böki a csőrét (előző voltam).
8/14 anonim válasza:
Igen visszamennék.
Nem volt belőle konfliktus és elég kevés helyre mehetnék dolgozni ha ez kizáró ok lenne.
9/14 anonim válasza:
7: A legtöbbjüknek azért böki, mert hogy nem ők dughatják meg.😀
10/14 anonim válasza:
A mostani nem tűnik ennyire családiasnak, idővel kiderül. Idáig fasza minden, remélem így is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!