Hogy hangzik ez, szerinteteK?
Felhivtam egy ceget. festekekkel foglalkoznak. Mondtam,hogy a keritesemhez keresek festeket. Kozoltek,hogy nem tudjak megvalaszolni a feltett kerdeseimre a valaszt,mert a kb 200 alkalmazottas cegnek nincsen olyan dolgozoja aki mindig ott van es valaszt tud adni a kerdesre.
Pl kell e alapozo elotte stb. Adjak meg egy email cimet es majd valaki keresni fog. ... Hogy keresni fogom-e ezutan oket? Kizart...
Mas,hogy reagalta volna le?
30, nem, nem vártam volna.
De nem azért, mert hogy milyen dolog ez, hanem mert simán gyorsabb odamenni egy boltba és személyesen megkérdezni az illetékest, mint emailezgetni.
Meg mondjuk.... az, hogy milyen festék alá kell és nem kell alapozó, azt sima Google keresés is kiadja, tekintve, hogy festéktípusokról van szó, nem konkrét termékekről. MOndjuk konkrét termékek leírása is fenn van a neten...
Szóval nagyon sok indok miatt nem vártam volna meg a válaszukat, de az, hogy ők nem csinálnak valamit megfelelően, az nincs köztük.
Konkrétan annyi erővel amivel kikerested a telefonszámukat, már a kérdésedre a választ is megkaptad volna:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!