Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy hangzik ez, szerinteteK?

Hogy hangzik ez, szerinteteK?

Figyelt kérdés

Felhivtam egy ceget. festekekkel foglalkoznak. Mondtam,hogy a keritesemhez keresek festeket. Kozoltek,hogy nem tudjak megvalaszolni a feltett kerdeseimre a valaszt,mert a kb 200 alkalmazottas cegnek nincsen olyan dolgozoja aki mindig ott van es valaszt tud adni a kerdesre.

Pl kell e alapozo elotte stb. Adjak meg egy email cimet es majd valaki keresni fog. ... Hogy keresni fogom-e ezutan oket? Kizart...

Mas,hogy reagalta volna le?

2023. nov. 16. 16:32
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Persze. Az elso boltba bementem,mondtam,hogy mi kell. Javasoltak 2 opciot, es ennyi. Azota kesz a melo.
2023. nov. 21. 08:19
 22/32 anonim ***** válasza:

Tehát mégiscsak azt cisnáltad amit mondtunk: bementél személyesen és megkérdezted egy ottanitól, aki persze tudott segíteni.

Gratula.

2023. nov. 21. 09:48
 23/32 A kérdező kommentje:
Egy teljesen masik ceghez ahol rogton tanacsot tudtak adni. Nem sz░rakodtak meg probaltak lerazni.
2023. nov. 21. 09:53
 24/32 anonim ***** válasza:

Igggen, de mondjuk nem is a recepciós meg az ügyfélszolgálatost kérdezted, hanem a helyben segítőt....

Tényleg ennyire nem érzékeled a különbséget?:D

2023. nov. 21. 10:01
 25/32 A kérdező kommentje:
Az elso ceg amit felhivtam egy "Csak festek,csak a legjobb ,akar azonnal is" Hirdetik magukat. A masik egy egyszeru csaladi vallakozas,bementem ,pultosnak mondtam,hogy mi kell, ok mindjart hozom. odarakott ket opciot,melyiket akarom vinni. a) kell ez meg az, b) egybe van minden,csak fel kell vinni a feluletre. Ennyi a lenyeg. azonnal kapjam meg amit akarok.
2023. nov. 21. 10:21
 26/32 anonim ***** válasza:
Ezt én értem, hogy ennyi a lényeg, csak az első esetben nem az illetékest kérdezted és ő át akart irányítani téged az illetékeshez, te szerencsétlen:D
2023. nov. 21. 11:39
 27/32 anonim ***** válasza:
Hagyjátok, úgyis mindig kérdezőnek lesz igaza, mert ő A VÁSÁRLÓ.
2023. nov. 21. 11:41
 28/32 A kérdező kommentje:

"illetékeshez" aki nem elerheto...

Te vagy a szerencsetlen,csak mondom.

Eletkeptelen vagy ha nem tudsz kiallni az igazadert.

2023. nov. 21. 11:43
 29/32 anonim ***** válasza:
Mert feladni és keresni egy másik boltot aztán nagy kiállás volt XD
2023. nov. 21. 11:45
 30/32 A kérdező kommentje:
Te biztosan vartal volna mig visszaszolnak... sultgalamb esete kb.
2023. nov. 21. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!