Felhivtam egy ceget. festekekkel foglalkoznak. Mondtam,hogy a keritesemhez keresek festeket. Kozoltek,hogy nem tudjak megvalaszolni a feltett kerdeseimre a valaszt,mert a kb 200 alkalmazottas cegnek nincsen olyan dolgozoja aki mindig ott van es valaszt tud adni a kerdesre.
Pl kell e alapozo elotte stb. Adjak meg egy email cimet es majd valaki keresni fog. ... Hogy keresni fogom-e ezutan oket? Kizart...
Korrekten álltak hozzád, és segítettek volna. Azt sérelmezed, hogy nem kaptak elő a kalapból azonnal valakit, aki kompetens. Lehet nem jó helyen kerestél (nem mindegy, hogy egy gyárról van szó, aminek a profilja az előállítás, vagy egy nagykereskedő aminek a továbbértékesítés a profilja, vagy egy kiskereskedés, aminek a felhasználáshoz kapcsolódó megfelelő termék eladása a profilja - a 200 fős cégnél gyanús, hogy nem egy szimpla üzletről van szó).
2023. nov. 16. 16:38
2/32 A kérdező kommentje:
"Azt sérelmezed, hogy nem kaptak elő a kalapból azonnal valakit, aki kompetens." - Igen,azt. Korulottem forog a vilag, en vagyok a vasarlo.
2023. nov. 16. 16:40
3/32 anonim válasza:
Ezek szerint mégsem. Majd vásárolsz máshol.
2023. nov. 16. 16:42
4/32 A kérdező kommentje:
Jaja, annyi mas opcio van.
2023. nov. 16. 16:45
5/32 anonim válasza:
Egy ügyfélszolgálatis mégis honnan tudja? Jellemzően ők nem is az árúház területén vannak, szóval még csk az sem megoldás, hogy személyesen mennek le az eladótérbe, hogy elovlassák a cimkét a festéken (amit amúgy ki tudsz guglizni).
Te egy irodai dolgozótól kéred számon azt, ami az eladótérben lévő vásárlósegítők dolga lenne. Ráadásul emberünk lehet a saját otthonában ült:D
Ráadásul felajánlotta a segítségét, csak te elutasítottad. Akkor meg miért rá pikkelsz?
2023. nov. 16. 16:49
6/32 anonim válasza:
Dehat egy legypiszok a te hivasod. Kinek kellett volna tobbet tenni es miert?
2023. nov. 16. 18:56
7/32 anonim válasza:
Jól hangzik.
2023. nov. 16. 19:03
8/32 A kérdező kommentje:
Csak azt kellene,hogy legyen egy cegnel egy olyan ember,akar telefonon is., akihez at lehet iranyitani a hivast es felel a keresekre.
2023. nov. 17. 08:48
9/32 anonim válasza:
Akkor miért nem mész oda? Piaci rés.
2023. nov. 17. 09:15
10/32 A kérdező kommentje:
Nem erted? Minden cegnel kell egy ember aki szakmailag erti,hogy mivan. Aki meg tudja valaszolni a technikai kerdeseket. De jobb ha 2 van,mert 1 elmehet szabadsagra. Azt vartam,hogy oda kapcsol az ugyintezo es valaszt kapok a kerdesre. Nem azt,hogy mondvacsinalt modon, majd valaki visszahiv vagy valaszol..(talán)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!