2 napja dolgozom de nagyon lebetegedtem?
Ma mentem 2.nap pékségben dolgozom, én készítem a sütéshez a dolgokat stb, de ugye fagyasztoba kell járni, meg a meleg sütő miatt ugye az egész részlegen ott meleg van, és gondolom a kettő váltakozása miatt, lázas vagyok, majdnem megdöglök, de ma igyis vegigdolgoztam még ezt a műszakot.
Szerintetek szóljak vagy ez ultragaz már ennyi nap után?
Már rendesen be vagyok jelentve, de 5 hónap próbaidő van es félek azt hiszik hogy nem akarok dolgozni és ezért elküldenek :(
Undorító, már betegnek sem lehet lenni!
Ne is bánd, az ilyen féreg egyszer majd csak egyedül marad!
Amúgy nem véletlen hogy vége, valószínűleg nem a te helyed volt!
Ne hagyd magad, állj ki magadért akármekkora "Főnök"!
Olyan munkát keress, amit szeretsz csinálni, amiért érdemes felkelni!
Inkább így nézd és akkor megtart a munkahely, mert hiteles vagy!
Sok sikert a továbbiakban! ☘️
A magyar főnökök minimum egyharmadára jellemző a "Próbaidő alatt nem illik megbetegedni."-mentalitás. De egy ismerősnőm munkahelyén olyan is történt, hogy kerekperec meg lettek fenyegetve a dolgozók, hogy aki Karácsony és Újév között beteget mer jelenteni, az el lesz bocsátva, ha határozott idejű szerződéssel dolgozik, nem kap hosszabbítást annak lejártával, ha határozatlannal, akkor a betegség utáni első munkanappal indul a felmondási ideje. Ennek nyilván az volt az alapja, hogy a korábbi években megesett, hogy sok dolgozó furcsamód akkorra betegedett meg. De akkor sem ez a megoldás, hogy ilyen patkány módon fenyegetőznek. Mondjuk ismerősnőm tényleg megbetegedett a két ünnep között, nem ment be, és nem rúgták ki. Tehát ott abban az esetben csak ugatott a kutya, de nem harapott.
Kérdező, én a helyedben leírnék egy negatív véleményt a helyről valami nyilvános platformra, vagy ha van a helynek értékelési felülete google-ban vagy Facebookon, akkor oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!