2 napja dolgozom de nagyon lebetegedtem?
Ma mentem 2.nap pékségben dolgozom, én készítem a sütéshez a dolgokat stb, de ugye fagyasztoba kell járni, meg a meleg sütő miatt ugye az egész részlegen ott meleg van, és gondolom a kettő váltakozása miatt, lázas vagyok, majdnem megdöglök, de ma igyis vegigdolgoztam még ezt a műszakot.
Szerintetek szóljak vagy ez ultragaz már ennyi nap után?
Már rendesen be vagyok jelentve, de 5 hónap próbaidő van es félek azt hiszik hogy nem akarok dolgozni és ezért elküldenek :(
Nekem rögtön megmondták vagy történt valami ha nem nekem való volt a hely.
Ezek a jelzések azt jelentik (vagy fogják jelenteni), hogy nem ez a te utad, hanem valami más.
Ezt figyeld! Kellett a munka, nagyon rossz volt, nem akartam, de mentem intézni a papírokat, akkorát estem mint egy ház, kiment a bokám, több hét lábadozás, munka off.
Egyik szemem sír, a másik nevet.
Aztán találtam 1000-szer jobb, testhezálló munkahelyeket.
A kompetenciákat nézd, hogy mihez értesz, mit szeretsz csinálni.
Ennél ne add lejjebb és akkor a munkahely is megtart, te döntöd el hogy mész -e vagy maradsz, beteg se nagyon leszel. A betegség a munkahelyi kiégés egyik tünete.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!