Aki csinált már telefonos értékesítő/ügyfélszolgálatos munkát, mi a véleményetek róla?
Én most is ebben dolgozok. Szeretem csinálni, de nem mindegy, hogy mit kell értékesíteni és melyik cégnél.
Nálunk van egy alap fizu + caf., ezeken felül jön hozzá a jutalék, aminek nincs felső határa.
Csak ha tényleg nincs más.
Egyéb esetben lerázom őket én is...hívjon holnap reggel most nem érek rá...
Én csináltam, majdnem 2 évig. Akkoriban nem sikerült állást találnom, hát ez adódott. Bele lehet jönni, persze, kell hozzá türelem és kitartás.
Volt egy alap és erre jött a plusz jutalék.
Szerencsére, sok bunkóval nem találkoztam a vonal túlsó feléről. Csak a végén már annyira nem láttam rációt az egészben, olyan reménytelennek tűnt már folyton hívogatni, ugyanazokat a listákat. Bejött egy másik munka, és léptem.
Szóval, van ennél jobb munka, persze. De van rosszabb is.
Egyébként beláttam azt is, ha valaki automatikusan kinyomta a telefont. engem is hívogattak anno, mostanában már nem szoktak, mindenféle telemarketingesek. Egyszer egy biztosítóval közöltem a sokadik hívásuk után, hogy légyszi töröljenek már a rendszerükből, ahova egyébként se tudom, hogy kerültem, mert már kicsit unalmas a hívogatásuk...Aztán már nem hívtak.
Manapság már annyira nem elterjedt ez a telemarketinges munka, mint annak idején, legalábbis én úgy látom. Főleg, mert ott az Internet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!