Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők hogy tudnak JÓ PASI-nak...

Nők hogy tudnak JÓ PASI-nak tartani egy biciklivel járó férfit?

Figyelt kérdés

Egyik férfi kollégámat a részleg női dolgozói, 7 nő JÓ PASINAK tartja, csak nekem az nem stimmel hogy ez a jópasiság hogy nem bukik meg azon hogy a pasi télen nyáron bicajjal jár. Szerintem kocsija sincs, néha robogóval láttam a bicajon kívül de autóval soha.

Oké értem jól néz ki, sportos, meg tényleg humoros, jó társaság, de ez a fura bicajmánia szerintem egyáltalán nem férfias, inkább gyerekes.

2023. nov. 12. 21:10
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
16%
Ez nem a babának, a szülőnek kényelmetlen a babakocsit vinni vonaton, mert mindig kell plusz ember, aki segít feltenni, plusz a csomagokat. Ha késik a vonat, tél van, nem kirándulni megy az ember, pl. dokihoz újszülöttel, csináld végig te, utána mondd, hogy nem jobb kocsival. Az én szüleim pl. nem utaztak babával. De most már nincs helyben semmi kisvárosban.
2023. nov. 13. 19:55
 42/54 anonim ***** válasza:
100%
Én még biciklit se használok sokszor, gyalog megyek. Mégis sok nővel fordultam meg... mi köze van a kocsinak a jó pasisághoz? Mi ez a baromság? Ha egy nőnek a kocsimért kellek húzzon a picsába...
2023. nov. 13. 21:02
 43/54 anonim ***** válasza:
100%

"csináld végig te, utána mondd, hogy nem jobb kocsival."

Érdekes, a szüleim sem haltak bele. Talán nem kellene, hogy ennyire az emberek seggére legyen nőve az autó.

Évekkel ezelőtt vonatoztam Rómába Budapestről, egy kisbabás pár volt az utastársam a fülkében, hátizsákokkal. A gyerek kevésbé lesz kényes meg érzékeny, ha már pici korban hozzászoktatják ezekhez, és nem óvják mindentől.

2023. nov. 13. 21:08
 44/54 anonim ***** válasza:
48%
Szüleid, nem te. A nem haltak bele meg nem azt jelenti, hogy jó volt. Kirándulni babával, 2 szülő, vagy bölcsibe menni babakocsival minden időben, tömegközlekedéssel, az nem ugyanaz. Gondolom, Bp. - en, nagyobb városokban működik, máshol meg helyijárat sincs. Vonatozz babával 4 órát, egyedül, utána beszélj.
2023. nov. 14. 05:34
 45/54 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg időt töltöttünk falun, és nem kocsikáztunk, nem is volt ilyen sok autó. Még valami, amivel igazolhatod, hogy te vagy elkényelmesedve? 😆
2023. nov. 14. 05:53
 46/54 anonim ***** válasza:
100%
A jó pasiság az főleg külső adottságoktól és igényességtől függ, meg picit a kisugárzástól. Nem az ilyen önkényesen összeválogatott "férfiassági attribútumoktól" mint (márkás) kocsi meg menő ház.
2023. nov. 14. 12:13
 47/54 anonim ***** válasza:
48%
Falun, gyerekkel meghalsz autó nélkül. 5 után nincs busz, könyörgöm. Stoppolsz?
2023. nov. 14. 18:10
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem faluba költözöl és ennyi. Kifogások kifogások hátán.
2023. nov. 14. 20:19
 49/54 anonim ***** válasza:
100%
Falun lakunk és nincs kocsi, de van gyerek. Élünk nyugodtan, van busz amúgy is! A 47-es kamuzik...
2023. nov. 14. 22:51
 50/54 anonim ***** válasza:
100%
A 47-es el lett kényeztetve. Autó nélkül is van élet.
2023. nov. 15. 07:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!