Szerintetek motorral vagy biciklivel jobb kaja futárkodni Budapesten?
Ha a pénz a kérdés, akkor valami 125-ös robogóval. Ha a kényelem és biztonság, akkor kocsival. Ha valami folytán egyik se prioritás, akkor bicajjal. Kevesebbet lehet keresni, több a cím/futár, illetve talán mindhárom közül a legveszélyesebb, főleg ha még sose futáekodtál Budapesten bicajjal. Én bicajjal is, meg motorral is (naggyal is meg kicsivel is, 900 és 300 cc), emiatt mondom, amit mondok. Meg mert benne vagyok néhány futárcsoportban, és leginkább a bicajosok meg autósok panaszkodnak a kevés címre meg egyéb dolgokra. Én motorral nem igazán tapasztaltam, amit ők.
Bukót szinte sose vettem le meg fel. Másrészt motorral se biztonságos, főleg ha kezdő motoros vagy. Kb heti szintem poszoltak balesetről fotót a többiek, én megúsztam, de szerintem részben az addig megszerzett meglehetősen sok motoros tapadztalat miatt. Többször lehetett volna balesetem, kb havonta 1 alkalommal ha kezdőként toltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!