Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nők hogy tudnak JÓ PASI-nak...

Nők hogy tudnak JÓ PASI-nak tartani egy biciklivel járó férfit?

Figyelt kérdés

Egyik férfi kollégámat a részleg női dolgozói, 7 nő JÓ PASINAK tartja, csak nekem az nem stimmel hogy ez a jópasiság hogy nem bukik meg azon hogy a pasi télen nyáron bicajjal jár. Szerintem kocsija sincs, néha robogóval láttam a bicajon kívül de autóval soha.

Oké értem jól néz ki, sportos, meg tényleg humoros, jó társaság, de ez a fura bicajmánia szerintem egyáltalán nem férfias, inkább gyerekes.

2023. nov. 12. 21:10
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a gondolkodásod gyerekes.
2023. nov. 12. 22:02
 22/54 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, segítek!

Nekem kifejezetten imponál, ha valaki bringával jár. Tesz a saját egészségéért, a környezetéért, nem várakozik órákat a dugóban, sportos, a kedve is jobb, nem pedig besavanyodva kérdez hülyeségeket gyakorin.

Mitől a csóróság jele ha valaki bringával jár? Mostanság egy használt bringa sem túl olcsó. Szerintem a csóróság jele inkább az, hogy valaki a fél vagyonát autóra költse, csak hogy nézzék valakinek. Mondjuk ez persze inkább lelki csóróság, de az szerintem nagyobb szegénység, mintha valaki szerényen él.

2023. nov. 12. 22:02
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Én gyalog járok, akkor nem vagyok jó pasi.
2023. nov. 12. 23:29
 24/54 anonim ***** válasza:
88%
#23 Mondta Kolompár Béci, majd visszavitte a BMW 520i kocsiját a szerelőhöz, a héten másodjára.
2023. nov. 12. 23:35
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

"Oké értem jól néz ki, sportos, meg tényleg humoros, jó társaság"

Képet kapunk? 👀

2023. nov. 12. 23:44
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Én el se hagoym a lakást dolgozni.

Akkor ez most pozitív, vagy negatív a skálán?:D

2023. nov. 12. 23:48
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező meg berongyol a füstölgő, dízeles VW Passatjával, és csodálkozik, hogy a nők nem esnek hanyatt tőle.

Lehet, hogy ugyanaz az incel, aki olyan kérdésekkel szokta szórakoztatni a nagyérdeműt, hogy ha keres X százezer forintot, akkor van-e esélye egy ilyen vagy olyan végzettségű/beosztású/külsejű nőnél.

2023. nov. 13. 00:11
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

Önismeret, érettség, sportosság. Te még mostani időbe is kifagynál a bicón. Te inkább a környezetedet teszed tönkre, higy az én gyerekeim is rosszabb helyen éljenek. Köszönöm!, te aztán férfi vagy. Érett és felelőségteljes, zózan és öntudatos. 😃😃 Kisgyerek vagy még, azért nem érted a felnőttek dolgát.

Nem férfi a szememben, akinek van kocsija, inkább csak egy picsogó kisállat, aki oda húgyozik, ahonnan iszik.

Várj két hónapot és járj egy hétig te is bicóval. Meglátjuk mennyire fogod magad férfinak tartani. 😃😃 te és a férfiasság.. hahahaha

Kis buksi simi rád férne, mert nagyon el vagy tévedve. Nagyobb az arroganciád, mint a bilid, amibe a kezed lóg.

2023. nov. 13. 00:21
 29/54 anonim ***** válasza:
100%

Átlag holland pasi: magas, szőke, kékszemű, biciklivel jár

Sokan okosak, sportosak szórakoztatóak is.

Ugyanez a legtöbb északeurópai népnél, pl belgák, dánok, skandinávok

De szerintem nincs abban semmi rossz ha valaki biciklivel jár, sőt. Ismerek kifejezetten gazdag (magyar) embereket, akiknek van kocsijuk, több ingatlanjuk, évente 4-5 ször mennek nyaralni stb és biciklivel járnak dolgozni (ha esik akkor meg homeoffice). Boldog házasságban, gyerekkel stb.

2023. nov. 13. 01:27
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

Mit kapnék én a kérdezőtől, ha megtudná, hogy szinte mindig gyalog járok dolgozni 😃

Kifejezetten jó és kellemes az a 20 perces reggeli séta, egész nap fitt vagyok tőle.

2023. nov. 13. 06:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!