Kereskedelemben-vendéglátásban tényleg válogatnak a jelentkezők közül külső alapján?
Figyelt kérdés
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Egyszer azt írják, nem számít, bárkit felvesznek, máskor meg leírják hogy tényleg ez alapján szelektálnak.
2023. nov. 12. 09:12
2/5 A kérdező kommentje:
Aki ilyen helyeken dolgozik, meg tudja erősíteni, vagy cáfolni a fenti kérdésben írtakat, tehát, hogy férfiakból csak a filmsztár külsejű fiatalokat veszik fel?
2023. nov. 12. 09:18
3/5 anonim válasza:
Én Pennyben meg KFC-ben ilyen férfi eladókat láttam. Lányok lehetnek satnyábbak is, kövérek stb.
4/5 anonim válasza:
A vendéglátás részéről tudok írni.
Ott valóban van ilyen alapon történő szelektálás, mert fontos, hogy ápolt, megnyerő, határozott kiállású egyének dolgozzanak ott. Rengeteg vendég megfordul (ideális esetben) az adott helyen, és fontos a jó első benyomás.
5/5 anonim válasza:
Diákként dolgoztam Tihanyban pincérnőként, és ott nem volt titok hogy jól kell kinézni. Mindegyik munkatársam jóképű / dekoratív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!