Mi a legborzalmasabb, “legnemkívántabb” dolog, ami egy munkahelyi közösségben Karácsony kapcsán megtörténhet?
Figyelt kérdés
Én gondolok konkrétan valamire. Kíváncsi vagyok, azt írjátok-e.2023. nov. 8. 19:58
11/26 anonim válasza:
Valaki/valakik szabadságra mennek, mert "készülni kell a Karácsonyra" a többiek meg dolgozhatnak helyettük is.
12/26 anonim válasza:
Ha dolgoznom kellene két ünnep között is :D
De gondolom itt valami karácsonyi céges bulis téma lesz a helyes válasz.
13/26 anonim válasza:
Pár éve nekem december 23-án délután 3-kor mondtak fel. Ezzel aztán megalapozták a karácsonyi bulit.
14/26 anonim válasza:
Maga a céges karácsonyi buli...ami nekem kb. túlórát jelent.
15/26 anonim válasza:
Munkahelyi ajándékozás, karácsonyi ebéd/vacsora, karácsonyi parti.
16/26 anonim válasza:
Nyilván vannak a nagyon extrém esetek - leég az iroda, gyilkosság történik stb. A kicsit valószerűbb események közül, ami pl. ismerősöméknél megtörtént - karácsonyi bulin kicsit bepiálva tettleges szexuális zaklatás (még azt is el tudom képzelni, hogy erőszak is történt volna, ha nem állították volna le a jóembert, természetesen ki lett rúgva.)
17/26 anonim válasza:
pl. Karácsony előtti utolsó munkanapon bejelentik, hogy megszűnik a cég, jövőre már nem kell jönni dolgozni.
18/26 anonim válasza:
17: Ilyen csak a munkaügyis kamukérdező fantáziavilágában szokott megesni.🙂
19/26 anonim válasza:
18: ennyire durva nem, de a mi cégünknél egy nagyobb ügyfél elveszítése után az új év egyik első munkanapja azzal telt, hogy nagy meeting és melyik embereket kell leépíteni...
20/26 anonim válasza:
Kb amiket írtak.
Vagy valami megalázó beszólás főnöktől, csoport előtt (férfiak), hogy én hova sietek haza karácsonykor, szingli vagyok és magányos.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!