Milyen gyakorisággal normális dolog kimenni wcre munkaidő alatt?
Irodai munkában én 1-2 óránként megyek wc-re, attól függ mennyit ittam. Mondjuk én hajlamos vagyok vesekőre, tehát sokat kell igyak. tehát 8 óra alatt 6-8 alkalommal.
Biorobot fizikai meló alatt, szalag mellett állás vagy meki, vagy még call center is, ott bizony megmondják neked, hogy mennyit és milyen időközönként mehetsz.
Milyen értelemben furcsa? Mások szemében? Ha igen, akkor nem mész, ha kell?
Ha soknak érzed, akkor nézz utána, hogy nincs-e valami gond. Pl. cukorbetegség, vagy ha szedsz valami gyógyszert, annak nincs-e ilyen mellékhatása.
Nekem nem kell óránként, vagyis inkább úgy mondanám, hogy nem kell minden órában.
Amikor kell, basszus.
Hát nem véletlenül tartunk itt ahol, ha még abba is beletörődik mindenki, hogy behugyozik, ha azt mondják neki, de véletlenül se álljon ki a szükségleteiért. Birkák vagytok.
Ha számítógép mellett dolgozik valaki akkor elvileg óránként 10 perc szempihentető szünet járna, csak ezt sok helyen nem tartják be. Azaz, ez nem cigiszünet, vagy ebédszünet, ez csupán annyit jelent, hogy a munkáltatónak kötelezettsége biztosítani a dolgozónak a szemet pihentető munkaidőt.
Nőknél eleve ott van pluszban a menstruáció is, nyilván akkor előfordulhat hogy többször kénytelen kimenni valaki szünetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!