Ha betegen dolgozol, milyen plusz érzések jutnak eszedbe?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy haragszol magadra mert megfáztál, vagy épp szomorú vagy, közömbös2023. nov. 8. 09:21
11/20 anonim válasza:
*És dolgozom lázasan is gyogyszert soha nem szedek az immunra van bízva mindig.(szeparált irodám van amugy minden cégnèl. Nem dolgoztam még olyan helyen ahol ne lenne kulon irodám)
12/20 anonim válasza:
Nem tudsz már leszakadni erről a témáról? Ezen, és más oldalon is folyamatosan ezt nyomod...
13/20 A kérdező kommentje:
Milyen oldalon kedves?
2023. nov. 8. 12:14
14/20 anonim válasza:
Éppen törvényt szegek...
"52. § (1) A munkavállaló köteles
a) a munkáltató által előírt helyen és időben munkára képes állapotban megjelenni,"
Szóval, ha elvárják, akkor kényszerből lehet, de különben biztosan nem megyek be betegen dolgozni.
15/20 anonim válasza:
Ha csak meg vagyok fázva, de nem vagyok lázas vagy komolyabban beteg akkor simán dolgozom - itthonról dolgozom szóval nem fertőzök meg vele senkit. Általában nyomott vagyok és fáradt, meg ami a megfázással jár. Nem csinálok belőle bűntudat kérdést meg nem állok neki ostorozni érte magam. Nyilván nekem se jó ez így, nem direkt lettem beteg.
16/20 anonim válasza:
Arra gondolok, hogy milyen egy elb@$zott világot élünk, meg milyen elb@$zott munkahelyek vannak, ahol az ember nem engedheti meg, hogy kimaradjon pár nap vagy akar 1 hét, még akkor se ha beteg.
Mert azért nagy kincs az egészség, de a termelés, meg a munka meg a versengés azért nagyobb.
17/20 anonim válasza:
Ez nem érvényes kisebb bajokra, pl megfázás vagy ilyesmi. Azzal simán lehet dolgozni, annyi hogy kicsit jobban el van pilledve az ember.
16 voltam
18/20 BlackSword válasza:
Nem megyek be betegen dolgozni...
20/20 BlackSword válasza:
Szivesen... Mivel én kicsit nem szoktam veteg lenni, csak nagyon, így sok hasznom nem lenne, csak lefertőznék esetleg mindenkit... Az aztán nagy segítség lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!