Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha betegen dolgozol, milyen...

Ha betegen dolgozol, milyen plusz érzések jutnak eszedbe?

Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy haragszol magadra mert megfáztál, vagy épp szomorú vagy, közömbös

2023. nov. 8. 09:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
*És dolgozom lázasan is gyogyszert soha nem szedek az immunra van bízva mindig.(szeparált irodám van amugy minden cégnèl. Nem dolgoztam még olyan helyen ahol ne lenne kulon irodám)
2023. nov. 8. 11:41
 12/20 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudsz már leszakadni erről a témáról? Ezen, és más oldalon is folyamatosan ezt nyomod...
2023. nov. 8. 12:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Milyen oldalon kedves?
2023. nov. 8. 12:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Éppen törvényt szegek...

"52. § (1) A munkavállaló köteles

a) a munkáltató által előírt helyen és időben munkára képes állapotban megjelenni,"

Szóval, ha elvárják, akkor kényszerből lehet, de különben biztosan nem megyek be betegen dolgozni.

2023. nov. 8. 13:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak meg vagyok fázva, de nem vagyok lázas vagy komolyabban beteg akkor simán dolgozom - itthonról dolgozom szóval nem fertőzök meg vele senkit. Általában nyomott vagyok és fáradt, meg ami a megfázással jár. Nem csinálok belőle bűntudat kérdést meg nem állok neki ostorozni érte magam. Nyilván nekem se jó ez így, nem direkt lettem beteg.
2023. nov. 8. 15:36
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

Arra gondolok, hogy milyen egy elb@$zott világot élünk, meg milyen elb@$zott munkahelyek vannak, ahol az ember nem engedheti meg, hogy kimaradjon pár nap vagy akar 1 hét, még akkor se ha beteg.

Mert azért nagy kincs az egészség, de a termelés, meg a munka meg a versengés azért nagyobb.

2023. nov. 8. 16:56
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem érvényes kisebb bajokra, pl megfázás vagy ilyesmi. Azzal simán lehet dolgozni, annyi hogy kicsit jobban el van pilledve az ember.

16 voltam

2023. nov. 8. 16:58
 18/20 BlackSword ***** válasza:
35%
Nem megyek be betegen dolgozni...
2023. nov. 9. 10:08
 19/20 anonim ***** válasza:

18

Köszönöm! - Kevés az ilyen.

2023. nov. 10. 09:42
 20/20 BlackSword ***** válasza:
Szivesen... Mivel én kicsit nem szoktam veteg lenni, csak nagyon, így sok hasznom nem lenne, csak lefertőznék esetleg mindenkit... Az aztán nagy segítség lenne...
2023. nov. 10. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!