Zavar, hogy akadályoz a munkában a betegségem, és bánt, hogy megfertőzhetem a többieket. Ha már nagyon gáz a helyzet, inkább táppénzre megyek.
2023. nov. 8. 09:25
2/20 A kérdező kommentje:
1 akkor ezek szerint te is dolgozol megfázva?
2023. nov. 8. 09:29
3/20 anonim válasza:
Kedvtelen vagyok olyankor, mert nem jó érzés betegnek lenni. Meg félek is sokszor, hogy meddig tart, mi a bajom, jó gyógyszert kaptam-e... Mert sajnos volt többször is olyan, hogy rossz gyógyszereket írtak fel nekem orvosok, és majdnem nagy baj lett belőle. Pl. Vírusos hasmenésre, mikor egymás után 10-szer voltam wc-n meg hánytam is, felírt antibiotikumot+Lopediumot. A patikában mondták, hogy be ne szedjem, mert abból kórház lenne. Az ilyenek után nem sok bizalom maradt bennem az orvosok felé. Főleg hogy több orvossal jártam így.
2023. nov. 8. 09:30
4/20 anonim válasza:
#1 vagyok. Ha csak náthás vagyok és fáj a torkom, az még elmegy a munkában.
2023. nov. 8. 09:31
5/20 anonim válasza:
Megfázással dolgozni? Ember... autoimmun betegséggel élek évek óta. Egy megfázás pluszban alig tűnik fel, annyira hozzászoktam, hogy levert és gyenge vagyok. Egy idő után megtanulja az ember, hogy apróbb diszkomfort dolgok ne vonják el a figyelmét a feladatáról.
2023. nov. 8. 09:37
6/20 anonim válasza:
Nem unod még a náthafétist?
2023. nov. 8. 09:45
7/20 anonim válasza:
Kicsit folyik az orrom. Ittam egy coldrexet és tudok dolgozni. Óránként egyszer nasivinnel is befújom az orromat.
Így ugyanúgy dolgozom mint ha egészséges lennék.
2023. nov. 8. 10:02
8/20 anonim válasza:
Teljesen közömbös, max több meleg italt iszok, kamionsofőrként pedig esélytelen, hogy bárkinek átadjam.
2023. nov. 8. 10:37
9/20 anonim válasza:
Gyerekekkel dolgozom, szóval nem megyek be betegen. Ezen a héten sajna itthon vagyok felső légúti megbetegedéssel. Mondjuk az első 3 napot kb átaludtam, tehát más jellegű munkahelyen se lettem volna képes bevonszolni magam.
2023. nov. 8. 11:27
10/20 anonim válasza:
Stresszel az ha otthon lennék levonnak vagy 50 ezret is a fizubol de még gyogyszerekkel probiokkal nőne a kiadásom vagy 50 ezerrel.
Tehát nem elég hogy beteg az ember de akkor aztán húzzuk le rola az utolsó gatyát is. Es legyen csöves abban a hónapban mikor így is alig lehet kijonni egy havi fizetésbol.
Az osszes szabadságot meg elvisz a gyerek az meg a másik. Ami meg még nehezebb munka mint egy munkahely.
Tehát egy felnott szülőnek szabadsága soha nincs de még betegnek lennie is luxus félholtan is dolgozzon.
Egy felnott soha nem lehet beteg se depis se minden nap melo meg gyerek van. Meg se halhat. Meghalni is luxus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!