Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen állást találhatok...

Milyen állást találhatok ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok nincs semmi pénzem a 71 éves nagyapámmal élek aki nagyon beteg és alacsony a nyugdíja is nem tud támogatni semmiben

Anyám 5 éve meghalt habár ő se tudott volna sehova beajánlani hisz munkanélküli volt

Végzettségem nincs sajnos lemorzsolódtam 9.osztályba most esti felnőttképzésre járok heti 2 napot kell bejárni el szeretném ezt végezni de addig hova tudnék elmenni mert lassan egyedül kell fenntartanom a házat meg magamat

Ja és még ha ez nem volna elég rendőrségi ügyem is van aztán ha megkapom a priuszt még kevesebb lesz a lehetőségem

2023. nov. 8. 01:06
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:

Hát nálam pont hogy fordítva van én józanul (rosszzanul) nem tudok gondolkodni de még egy értelmes mondatot se tudok kimondani de berugva meg betépve rengeteg minden eszembe jut

Ugyanis politikai ideológia menedzser, szociálcihológus , katasztrófapödagógus , történelemszakértő és földrajzzseni is vagyok ezekhez pedig kellenek az agyfejlesztő termékek mert józan emberekkel nem lehet filozofálni mert őket csak a trendi dolgok érdeklik meg az unalmasságok pl munka család tanulás tv műsorok és hasonló dögunalom

Hogy hogyan csinálom büntetlenül? Hát soha nem feltűnősködök pl betépve nem megyek nyilvános helyen kiabálni hogy be vagyok tépve meg ilyenek meg nem vagyok agresszív másokkal egy szóval nem fleózok

Úgy képzeljetek el engem mint a fiatal Bartost vagy Diogenészt olyan vagyok mint egy ókori görög bölcs járom az utcákat mámorosan és szórakoztatom a népet a furcsa néha megbotránkoztató és polgárpukkasztó életmódommal

Ki is rúgtak emiatt az összes létező nappali iskolából hála az égnek

márc. 8. 21:11
 42/46 anonim ***** válasza:

"Hát nálam pont hogy fordítva van én józanul (rosszzanul) nem tudok gondolkodni de még egy értelmes mondatot se tudok kimondani de berugva meg betépve rengeteg minden eszembe jut"

Akkor is be voltál tépve, amikor ezt írtad? :D

márc. 9. 09:48
 43/46 A kérdező kommentje:
Mint állat XD
márc. 10. 19:17
 44/46 anonim ***** válasza:

Persze... Drogozás közben pont a gyk jut eszedbe, semmi más... :D

:(((((((((((

márc. 11. 20:43
 45/46 A kérdező kommentje:

Nem közbe hanem miután hazamentek a spanok szoktam gykorizni

meg youtubeon és tiktokon átkozódni meg trash tartalmakat gyártani mert ez is a hobbim

És mindeközbe mindig tart a hatása ha meg nem akkor elmegyek a közeli 0 24 boltba venni egy 2 literes kannásbort

márc. 12. 03:56
 46/46 anonim ***** válasza:

Hat nezd, te eleted, te dontesed.

Minden jot kivanok!

márc. 12. 08:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!