Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen állást találhatok...

Milyen állást találhatok ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok nincs semmi pénzem a 71 éves nagyapámmal élek aki nagyon beteg és alacsony a nyugdíja is nem tud támogatni semmiben

Anyám 5 éve meghalt habár ő se tudott volna sehova beajánlani hisz munkanélküli volt

Végzettségem nincs sajnos lemorzsolódtam 9.osztályba most esti felnőttképzésre járok heti 2 napot kell bejárni el szeretném ezt végezni de addig hova tudnék elmenni mert lassan egyedül kell fenntartanom a házat meg magamat

Ja és még ha ez nem volna elég rendőrségi ügyem is van aztán ha megkapom a priuszt még kevesebb lesz a lehetőségem

2023. nov. 8. 01:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
57%

"A nagyapám félholt és elitta az eszét így fel sem fogja a helyzetet úgy viselkedik mint egy 6 éves"

Te meg mész utána...

2023. dec. 12. 22:51
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Igy utolag olvasva a hozzaszolasaidat, valojaban nem volt igaz a kerdes. Nem igazan akartal te dolgozni, valtoztatni az eleteden, haladni egy jobb elet fele.

Jo ez igy, eldagonyazgatsz ebben.

Barmilyen kukas munka is jobb a semminel, etelt tesz a bélésedbe, szamlat lehet belole fizetni. De a bartos-modelltol az borzaszto tavol all.

Azert minden jot

2023. dec. 12. 23:35
 33/46 A kérdező kommentje:

Utolsó amúgy való igaz hogy nem akarok ezen változtatni mert én így érzem jól magam de sajnos még nem a hozzám hasonló emberek képére van formálva a világ ezért ez hosszútávon nem fenntartható

Főleg január óta már a nagyapa sincs az élők sorába

Na kerestem melót de 60 bejelölt helyből csak 2 re hívtak be interjúra amik nem sikerültek mert vagy nincs tapasztalatom vagy túljelentkezés van

Nem utolsósorba meg nincs végzettségem se

Meg hát az ivászatomat és a szívászatomat már egyre kevésbé tudom finanszírozni ha néha a haverok kisegítenek apróval vagy egy üveg sörrel

Szóval ha valaki tud még valami okos ötletet hogy továbbra is tudjak járni kocsmázni meg bulizni azt megköszönöm mert már a haverok is egyre csóróbbak

márc. 6. 17:16
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

"hogy továbbra is tudjak járni kocsmázni meg bulizni"

Ez a lehető legjobb életcél, amit ki tudsz találni magadnak?

Mi kéne ahhoz, hogy mondjuk inkább az legyen a cél, hogy munkát találj, és elkezdhess valami értelmes dologra gyűjteni, olyasmire, ami nem még lejjebb visz a lejtőn, hanem ami végre segíthet elindulni felfelé?

márc. 6. 18:35
 35/46 A kérdező kommentje:

Ez elég értelmes nem szeretem a szürkeséget és a monotonitást én szeretem élvezni az életet teljesen máshogy gondolkodok mint a többi ember

nekem nem tetszik a társadalom beállítotsága mert az nem okoz boldogságot hogy húzzam az igát azért hogy egyek vagy a csekkeket be tudjam fizetni

Sokkal jobban szeretek mondjuk inni füvezni és sokat filozofálni meg ideologizálni

Erősen hedonista életmódot élek nagyjából a bartosizmushoz lehet hasonlítani az életmódomat ugye a dohány ára nagyon felment így csikkezek

Az alkohol ára szintén felment így kénytelen vagyok várni a 600 forintra hogy vehessek 1,5 literes aldis sört vagy kannásbort viszont ez nekem kevés így finanszíroznom kellene hogy többet tudjak inni mert sajnos kezdek elszokni a piától ami szerintem borzalmas

A dohány ára szintén az egekbe és hiába kéregetek alig adnak mert drága és sokan már heetset szívnak amit nem szeretek

Egyébként nekem nem kell nagy életcél mert nekem annyi az életcélom hogy elborozgassak vidáman és filozofálgassak meg tanítsam a népet a harc utáni túlélésre

Én nem akarok bekerülni a fogyasztói társadalom és a kapitalizmus mókuskerekébe

Én szabadon akarok élni független aggyal

De viszont mégis csak köll a munka mert azért a csekkeket sajnos fizetni kell a fasiszta államnak meg hát ugye nincs ingyen a fű se

Egyre kevesebben hívnak be mert nincs pénzük a haver elvtársaknak vagy sokukat lecsukták

márc. 7. 00:35
 36/46 A kérdező kommentje:
El lehet ítélni emiatt de legalább szuverén vagyok és őszinte
márc. 7. 00:36
 37/46 Kései Sirató ***** válasza:
A drogfogyasztás nem megengedett, sittre vágnak érte.
márc. 7. 10:09
 38/46 anonim ***** válasza:
Biztos nem troll?
márc. 7. 21:58
 39/46 anonim ***** válasza:

"szabadon akarok élni független aggyal"

"Független" aggyal úgy, hogy közben egyre inkább belecsúszol mindenféle "függő"ségekbe, ráadásul olyanokba (alkohol, drog, fű, stb.), amelyek fizikailag is leépítik az agyadat???!!!

Ezt mégis meddig csinálhatod büntetlenül, mit gondolsz? Hogy fogsz jól működő agy nélkül filozofálni meg ilyenek?

márc. 8. 20:56
 40/46 anonim ***** válasza:

"Biztos nem troll?"

Tökmindegy. Attól még átbeszélhetjük a témát, ha van kedvünk. :)

márc. 8. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!