Milyen állást találhatok ilyen helyzetbe?
18 éves vagyok nincs semmi pénzem a 71 éves nagyapámmal élek aki nagyon beteg és alacsony a nyugdíja is nem tud támogatni semmiben
Anyám 5 éve meghalt habár ő se tudott volna sehova beajánlani hisz munkanélküli volt
Végzettségem nincs sajnos lemorzsolódtam 9.osztályba most esti felnőttképzésre járok heti 2 napot kell bejárni el szeretném ezt végezni de addig hova tudnék elmenni mert lassan egyedül kell fenntartanom a házat meg magamat
Ja és még ha ez nem volna elég rendőrségi ügyem is van aztán ha megkapom a priuszt még kevesebb lesz a lehetőségem
Meg a mai árak mellett hiába kapnék egy kis pénzt egyszerűen lehetetlen spórolni meg minden más ismerősöm is csóró
én meg olyan csóró vagyok hogy a fagylaltot használom ventilátornak
Én nem iszom sokat csak ha meghívnak a haverok meg hát az az egyetlen örömöm az életbe
Igen dohányzok de sosem veszek cigit csak kéregetek vagy ha jól megy akkor veszek 500 forintos szivarkát
"az az egyetlen örömöm az életbe"
Amíg így állsz hozzá, addig más örömre nem is számíthatsz...
12 az nem úgy van!
Úgy van,hogy muterom olyan csóró,hogy fagyit lenget és azt modja az a légkondi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!