Volt már, hogy valakit láttál ahogy a munkáját végzi és az volt a benyomásod ezt az embert nem elégíti ki ez a munka intellektuálisan?
Tehát, hogy sokkal többet nézel ki belőle, mint amit épp csinál. Nem arra gondolok, hogy látványosan unja a feladatát, hanem hogy valahogy okosabbnak tűnik, mint amit a feladat megkíván.
Nekem pl. postai ügyintézővel és bolti pénztárossal volt ilyen benyomásom.
Nektek szokott ilyen lenni? Vagy én extrán figyelem az embereket?
persze, minden nap ezt látom magamon meg a 10 kollégából kb 2-n biztos. többre lennénk képesek, csak a hiedelmeink visszafognak.
mondjuk én már egy részét levetettem magamról, látom is az eredményét.
Intellektuálisan elmentem fizikai munkát végezni, mert az íróasztal mögött 140kg-ra hizlaltam magam. :/
Nyilván nem elégit ki, de meglepően jó pénz ahoz képest, és rá vagyok kényszerítve a mozgásra.
Nekem mondják állandóan többen is, hogy mit keresek én recepción ülve, jóval eszesebb vagyok.
Nem érdekel, szeretem és megélek belőle.
kolleganő anno idejött érettségivel egy érettségis ügyintézői állásra. ez még oké.
majd letette a Bsc-t egyetemen és mégis maradt...
majd letette az Msc-t egyetemen és még mindig maradt.
Majd letett még 1 Msc-t, és azóta is itt van, 3 diplomával egy ügyintézői állásban nettó 200 alatti bérért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!