Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már, hogy valakit láttál...

Volt már, hogy valakit láttál ahogy a munkáját végzi és az volt a benyomásod ezt az embert nem elégíti ki ez a munka intellektuálisan?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy sokkal többet nézel ki belőle, mint amit épp csinál. Nem arra gondolok, hogy látványosan unja a feladatát, hanem hogy valahogy okosabbnak tűnik, mint amit a feladat megkíván.

Nekem pl. postai ügyintézővel és bolti pénztárossal volt ilyen benyomásom.

Nektek szokott ilyen lenni? Vagy én extrán figyelem az embereket?

2023. nov. 5. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:

persze, minden nap ezt látom magamon meg a 10 kollégából kb 2-n biztos. többre lennénk képesek, csak a hiedelmeink visszafognak.

mondjuk én már egy részét levetettem magamról, látom is az eredményét.

2023. nov. 5. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kollégámmal kapcsolatban volt hasonló meglátásom. Szerintem vezető pozícióban is megállta volna a helyét, viszont ő maga nem vágyott többre.
2023. nov. 5. 21:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen
2023. nov. 5. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakran látni, ha az ember figyel ilyen apró jelenségekre. Szerintem nagyon sok intelligens ember van így a hétköznapokban. Csak sokan nem nem fejlesztik magukat egy szintnél tovább, sodródnak az élettel. Ennek sok oka lehet. Minden esetre nem szabad ítélkezni senki felett, hogy ne lenne többre képes.
2023. nov. 5. 21:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Intellektuálisan elmentem fizikai munkát végezni, mert az íróasztal mögött 140kg-ra hizlaltam magam. :/

Nyilván nem elégit ki, de meglepően jó pénz ahoz képest, és rá vagyok kényszerítve a mozgásra.

2023. nov. 5. 21:36
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Nem hinném, hogy egy pénztárosról meg lehetne állapítani, hogy képes-e komolyabb munkára annyiból hogyan grimaszol, miközben húzogatja el a termékeket a kódolvasó előtt. Max az aktuális hangulatára lehet homályosan következtetni
2023. nov. 5. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg kb én lennék akire felfigyeltek.
2023. nov. 6. 00:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondják állandóan többen is, hogy mit keresek én recepción ülve, jóval eszesebb vagyok.

Nem érdekel, szeretem és megélek belőle.

2023. nov. 6. 00:32
 9/10 anonim válasza:
100%

kolleganő anno idejött érettségivel egy érettségis ügyintézői állásra. ez még oké.

majd letette a Bsc-t egyetemen és mégis maradt...

majd letette az Msc-t egyetemen és még mindig maradt.

Majd letett még 1 Msc-t, és azóta is itt van, 3 diplomával egy ügyintézői állásban nettó 200 alatti bérért.

2023. nov. 6. 08:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok.
2023. nov. 11. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!