Mit gondolnál ezek után rólam?
Te érted, mit szeretnél kérdezni?
Ha igen, valószínűleg egyedül vagy vele.
Előző munkahelyemen én feleltem az újak betanításáért. Vígasztaltam felnőtt embereket, akik esetleg az elején még összeomlottak a nyomás alatt, vagy az első nagyobb baklövésük után, és olyan is volt, aki kiment ebédelni, aztán többet nem láttuk, este válaszolt az üzenetemre, amiben érdeklődtem, hogy minden rendben van-e (telefont nem vette fel), és visszaírt, hogy igen, de ne számítsunk rá a jövőben.
Egyikről sem gondoltam semmit. Az ott akkora szar volt, hogy én is volt, hogy kimentem a parkolóba, és az autómban sírtam percekig, mert kivoltak az idegeim. Ha meg mást látok sírni: fogalmam sincs, hogy mi van vele, fáj valamije, kikészítették, kidobta a csaja, meghalt a kutyája, ezer ok miatt lehet sírni, ha segíteni nem tudok, akkor legalább kussban maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!