Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolnál ezek után rólam?

Mit gondolnál ezek után rólam?

Figyelt kérdés
Ez egy régebbi sztori, mikor még elkezdtem kisebb munkákat vállalni, ebben a korszakba nagyon úgy voltam vele, hogy a munka az munka. Így hát elmentem gyári munkába, ez azért is felelőtlen volt mert már alapból volt tesi felmentésem, nem futhattam se emelhetem nehezet, elég sok mozgás típus csak szimplán jobban elcseszi a gerincem.(Scoliozisom van, egy 32 fokos meg egy 26 is.) Szóval mit se mondjak, első nap után már úgy volt a gerincem mintha feladná, és haza úton úgy láttam senki sincs körüllötem, úgyhogy elkezdtem sírni az utca közepén. Amúgy még egy rendőrrel is összetalálkoztam aki lelassított és bámult emiatt, de az a lényeg hogy nem vettem észre de a munkatársam akivel egész éjszaka voltam, és mögöttem volt, és végig hallgathatta 2-3 percig. Sokat gondolkoztam hogy vajon az ő fejébe mi járhatott, mivel ő volt velem a legtürelmesebb is.(Alig 18 voltam, emellett egy alacsony lány vagyok akit ha nem ismersz akkor 99% hogy azt hiszed beteg vagyok.)
2023. nov. 1. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Te érted, mit szeretnél kérdezni?

Ha igen, valószínűleg egyedül vagy vele.

2023. nov. 1. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmit, ha nem ismerlek, leszarom.
2023. nov. 1. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Rólad nem gondolnék semmit, de a túlzott empátiámnak hála valószínű aggódnék érted.
2023. nov. 2. 02:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző munkahelyemen én feleltem az újak betanításáért. Vígasztaltam felnőtt embereket, akik esetleg az elején még összeomlottak a nyomás alatt, vagy az első nagyobb baklövésük után, és olyan is volt, aki kiment ebédelni, aztán többet nem láttuk, este válaszolt az üzenetemre, amiben érdeklődtem, hogy minden rendben van-e (telefont nem vette fel), és visszaírt, hogy igen, de ne számítsunk rá a jövőben.

Egyikről sem gondoltam semmit. Az ott akkora szar volt, hogy én is volt, hogy kimentem a parkolóba, és az autómban sírtam percekig, mert kivoltak az idegeim. Ha meg mást látok sírni: fogalmam sincs, hogy mi van vele, fáj valamije, kikészítették, kidobta a csaja, meghalt a kutyája, ezer ok miatt lehet sírni, ha segíteni nem tudok, akkor legalább kussban maradok.

2023. nov. 3. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!