Szerintetek mennyire lehetett feltuno, es most mit gondolnak rolam a kollegak? (remegtem a kavetol)
Azt tudni kell rolam eloljaroban, hogy evek ota kuzdok depresszioval es szorongassal, emiatt neha eleve az agyam nem kapcsol, furan mukodik. Na most a kavet se birom nagyon, de reggelente az irodaban megszoktak inni a kollegak egy kavet, es en se akartam kimaradni. 2 hete kb ittam egy kozepes erossegu kavet, ami utan eros szorongas, vagy izgatottsag tort ram, es a legkissebb szorongast kivalto szituaciora is ugy reagalt az idegrendszerem, hogy osszerezzentem. Na most akkor csak 1-2x tortent ez meg, es nem volt feltuno.
Ma viszont egy eleg eros kavet ittam, es egesz delelott ezzel kuzdottem. 10-15 percenkent osszerandultam, es mivel emiatt szegyenkezni kezdtem, megjobban feszult lettem, es ongerjeszto folyamat lett ebbol. Ebed kozben volt a legerosebb, akkor tetoztek a tunetek, es a nagy tomeg a menzan se segitett. Ott mar konkretan mondtam, h rosszul vagyok a kavetol, de az osszerandulas akkor is biztos, h fura volt nekik, ha lattak.
Ti mit gondolnatok egy ilyen emberrol? A betegsegeim miatt eleve szegyenkezek nagyon, hogy nehogy valaki elmebetegnek nezzen, de ebben a szituacioban mar tuti annak tuntem. :D

Én megértenélek.
Nekem is voltak hasonló problémáim meg igazából nagyon sok embernek :)
Ne szorongd túl…ki nem szarja le ki mit gondol.
Ezt a gyongyszemet kaptam privatban.
"XDDDDD
Semmi gond, csak ne szaporodj.
Te selejtes genetikai hulladék."

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!